Αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα

Επίτιμη προσκεκλημένη η Στέγη Ανηλίκων

Τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων ήταν οι ξεχωριστοί καλεσμένοι στη φετινή αποκριάτικη εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο στην ενοριακή αίθουσα της περιοχής.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Μίμογλου, το διοικητικό συμβούλιο, ευαισθητοποιημένο στο μήνυμα των ημερών “όλοι μαζί μπορούμε” και ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της κ. Μαρίας Φωστέρη για ενίσχυση και υποστήριξη του έργου που επιτελεί η Στέγη, αποφάσισε να δώσει στη φετινή εκδήλωσή του, κοινωνικό χαρακτήρα.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας του Συλλόγου για εξωστρέφεια και συνεργασία με πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, προσφέροντας φαγητά και υλικά για το αποκριάτικο πάρτι, ενώ σημείωσε πως όσα εδέσματα και αντικείμενα περίσσεψαν προσφέρθηκαν στη Στέγη Ανηλίκων.

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος θα διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος, καθώς τόσο τα μέλη όσο και οι φίλοι του Συλλόγου επιθυμούν να βοηθήσουν να παρέχουν απλόχερα τη βοήθειά τους.

Σημειώνεται ότι τόσο τα παιδιά της Στέγης, όσο και τα παιδιά της περιοχής χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ απόλαυσαν μαζί το γεύμα αγάπης που παρέθεσε ο Σύλλογος, μεταδίδοντας το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο.

Ετικέτες: