Σκηνοθετική επιμέλεια: Πέμυ Ζούνη - Οργάνωση παραγωγής: Aκροποδητί

Circus Explosiva: το πιο "εκρηκτικό τσίρκο" έρχεται στη Σύρο

  • Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου, 2015 - 12:55

Εννέα performers - μουσικοί - τραγουδιστές - χορευτές - ακροβάτες υπόσχονται να γοητεύσουν και να ξαφνιάσουν με το πάθος, την ενέργεια, την εκφραστικότητα και τα επικίνδυνα ακροβατικά τους το κοινό της Σύρου στις 7 και 8 Ιανουαρίου στο Θέατρο «Απόλλων».

Το Eκρηκτικό Τσίρκο που για χρόνια περιπλανιόταν ανάμεσα σε ζωή και θάνατο, αρχίζει να βρίσκει το δρόμο προς την αθανασία. Ο χάρτης δεν είναι εύκολο να αποκρυπτογραφηθεί. Κι αυτό γιατί δεν είναι χάρτινος. Ένα παράξενο περιδέραιο, φτιαγμένο από χάντρες χρυσού, οδηγεί τους ήρωες στο απόκοσμο μουσικό τους ταξίδι. Κάθε χάντρα και μια ευχή. Κάθε χάντρα ένα βήμα προς το φως. Η υπόσχεση; "Sempre Viva": Ζωντανή για πάντα. Ζωντανοί για πάντα. Ποιος δε θα' θελε να διανύσει αυτή τη διαδρομή; Ποιος δε θα 'θελε με κάθε κόστος, να συλλέξει τα κομμάτια του χρυσού, να ξαναχτίσει τη γέφυρα προς την αθανασία, και να ζήσει αιώνια;

Η παράσταση Circus Explosiva είναι εμπνευσμένη από το τσίρκο. Την ομάδα ενώνουν χρόνια φιλίας και κάθε παραγωγή γράφεται, δημιουργείται και χορογραφείται πάνω τους, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους χαρακτήρες τους.

Οργάνωση παραγωγής: Aκροποδητί

Ώρα έναρξης 19:30 | Τιμή εισιτηρίου: 5, 8 και 10€