Ανακοίνωση Δήμου Θήρας

Επιτυχημένος ο κύκλος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Θήρα

  • Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2015 - 17:41

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ μετατράπηκε σε Χώρα του Αη Βασίλη, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Η Χώρα του Άγιου Βασίλη ήταν γεμάτη από παιχνίδια όπως φουσκωτό τρενάκι, διπλό bungee τραμπολίνο, πίστα roller, πίστα αναρρίχησης, φουσκωτό ρινγκ, φουσκωτός Βόρειος Πόλος, μαγικά κάστρα, face painting, Igloo αλλά και χώρος για ζωγραφιές για τους πολύ μικρότερους φίλους. Τα ξωτικά, οι φίλοι του Αη Βασίλη όπως η Peppa, ο Olaf και ο Παπαστρούμφ ήρθαν, διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το ποπ κορν και το μαλλί της γριάς έκανε τους μικρούς φίλους να περιμένουν σε ουρές ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς πολλοί επισκέφτηκαν τη Χώρα του Αη Βασίλη παραπάνω από μία φορά. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις ήταν δωρεάν.

Πολλές ευχαριστίες στο Εθελοντικό και Διασωστικό Σώμα Θήρας που βοήθησε όπως πάντα για την ασφάλεια όλων αλλά και στην Blue Star Ferries για την βοήθεια της στη μεταφορά των παιχνιδιών.

Τον γενικό συντονισμό και οργάνωση των εκδηλώσεων είχε το ΔΑΠΠΟΣ και ο πρόεδρος του κος Λευτέρης Τζούρος.