Πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι

  • Πέμπτη, 12 Μαΐου, 2016 - 06:20
  • /   Eνημέρωση: 12 Μαΐου. 2016 - 22:30

Το πολιτιστικό καλοκαίρι στην Άνδρο, ξεκινά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα το Σάββατο, 18 Ιουνίου, με μια εξαιρετική συναυλία. Ο κοσμαγάπητος και διεθνώς καταξιωμένος, Μάριος Φραγκούλης, κι ο νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, Γιώργος Περρής, πρόκειται να ταξιδέψουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού στα θαύματα της ελληνικής μουσικής, με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».

Η συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 21:30, θα δοθεί στο ολοκαίνουριο ανοιχτό θέατρο της Άνδρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου με αφορμή τον 49ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από το Δήμο Άνδρου και η οριστικοποίηση της συναυλίας της μεγάλης τραγουδίστριας, κ. Άλκηστης Πρωτοψάλτη, στο νησί.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Άνδρο, θα έχουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, στις 13 Αυγούστου. Η αγαπημένη και διαχρονική Ελληνίδα ερμηνεύτρια, που φημίζεται για την “δωρική” και τρυφερή φωνή της , την ξεχωριστή έκφρασή της αλλά και την μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, θα εμφανιστεί στο ανοικτό θέατρο της Χώρας, με ένα ουράνιο μουσικό τόξο, με χρώματα από την Ελλάδα».

«Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra theater στο Παρίσι, στο Cadoghan theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο και αλλού, με ιδιαίτερη επιτυχία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές».

«H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, και θα συνεχίσει με σύγχρονη Ελληνική μουσική, χαρίζοντας στο κοινό τα καλύτερά της τραγούδια».

«Μαζί της μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωριζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στην σκηνή το ταλέντο τους».

Ετικέτες: