Ημερίδα της ΠΑΣΕΓΕΣ στη Νάξο

“Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ την περίοδο 2014-2020”

Ημερίδα με θέμα “Η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020” διοργανώνει σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο “Ιάκωβος Καμπανέλλης” στη Νάξο η ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η Ημερίδα διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος “Προωθώντας Στόχους της Αγροτικής Κοινωνίας” που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη “Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης”. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ, σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ έχει αναλάβει την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας και η Ημερίδα στη Νάξο θα αποτελέσει σημαντική συνεισφορά στις δράσεις του προγράμματος αυτού.

Σημειώνεται ότι στην Ημερίδα αυτή θα παραστούν ως ομιλητές οι κ.κ. Γιάννης Κολυβάς, Προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ και Μιχάλης Σμύρης, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΟΠΑ της ΠΑΣΕΓΕΣ καθώς και ο κ. Ντίνος Μπλιάτσος, Πρόεδρος της «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» για να αναλύσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές της ΚΑΠ της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιριστικών οργανώσεων και φορέων του αγροτικού χώρου ευρύτερα, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημίων, δημοσιογράφοι κ.α.

Ετικέτες: