Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Όμιλο Inner Wheel Σύρου

Ενότητα μπροστά στις προκλήσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου, σε μία εκδήλωση, που συνδύαζε ευχές για χρόνια πολλά, τόσο για το νέο χρόνο, όσο και για τη συμπλήρωση 82 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου Ομίλου του διεθνή οργανισμού.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel της Σύρου, κ. Κατερίνα Λειβαδάρα, στην αρχή της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, «οι αφορμές για να βρεθούμε απόψε όλοι μαζί εδώ, είναι δύο. Αφενός η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αφετέρου ο εορτασμός των γενεθλίων μας, μιας και τον Ιανουάριο, γιορτάζουμε τα “γενέθλια” του Inner Wheel. Χάρη στην ιδρύτριά μας, τη Margarette Golding που ίδρυσε τον Όμιλο του Μάντσεστερ, στις 10 Ιανουαρίου του 1924. Μία μακρά ιστορία από το 1924 έως και σήμερα, καθώς υπάρχουμε σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο και με περισσότερα από 100.000 μέλη, ενώ συνεχώς παρατηρείται μία αυξητική τάση».

Ανάβοντας συμβολικά ένα κερί, η κ. Λειβαδάρα σημείωσε, πως «η φλόγα της φιλίας, συμβολίζει το θερμό αίσθημα υπερηφάνειας, που αισθανόμαστε όλες, όσες είμαστε μέλη του Inner Wheel. Οι ακτίδες της φλόγας του κεριού, συμβολίζουν τη φιλία και την κατανόηση που πάντα εκπέμπουν οι Όμιλοι. Αυτή η φλόγα είναι αληθινό σύμβολο φιλίας και μας θυμίζει τις υποχρεώσεις μας, προς εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί από μας».

Για την καινούρια χρονιά, η πρόεδρος του Inner Wheel Σύρου, ευχήθηκε στα μέλη του Ομίλου «υγεία πάνω και πρώτα απ’ όλα και ύστερα δύναμη και ομόνοια για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και να μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν την ανάγκη μας. Θέλω να πιστεύω ότι η νέα χρονιά ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για τον Όμιλό μας. Η νέα χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις και μπροστά σε αυτές χρειάζεται μία γερή ενότητα και συσπείρωση όλων των μελών του Ομίλου, με τις κατευθύνσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, για να φέρουμε σε πέρας το έργο μας».

Ευχαρίστησε δε, όλα τα μέλη του Ομίλου «για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, για τη στήριξη, για τη βοήθειά τους και πάνω απ’ όλα για κάτι πολύτιμο, που μας χαρίζουν απλόχερα, τη φιλία τους».

Παράλληλα, η κ. Λειβαδάρα τόνισε, πως τα έσοδα της εκδήλωσης, «θα δοθούν με την αγάπη μας και την αναγνώριση του σπουδαίου έργου που επιτελείται εκεί, στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου», παρουσιάζοντας τα νέα κουτιά, που στο εξής θα βρίσκονται στα εμπορικά καταστήματα της Ερμούπολης, αλλά και των χωριών και στα οποία θα μπορεί ο καθένας να τοποθετεί ένα οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, προκειμένου να συνδράμει το έργο της Στέγης.

Ετικέτες: