Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Σύλλογο Τριτέκνων Κυκλάδων «Ουσύρα»

«Έργο ψυχής»

Σε μία αίθουσα γεμάτη παιδικά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Συλλόγου Τριτέκνων Κυκλάδων «Ουσύρα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θωμαΐς Παραβάλου, ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους, ευχόμενη καλή χρονιά, με δύναμη μπροστά στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης.

Καθώς ο Σύλλογος συμπλήρωσε τα 5 πρώτα χρόνια λειτουργίας του, προβλήθηκε βίντεο με τη δράση του φορέα από το 2011 έως το 2015.

Όπως τόνισε η κ. Παραβάλλου, «για εμάς, ο Σύλλογος είναι ένα έργο ψυχής, έχει γίνει ένα κομμάτι από τη ζωή μας και τον στηρίζουμε όσο μπορούμε», καλώντας τα μέλη να καταβάλλουν την συνδρομή τους, αφού από αυτά τα έσοδα και μόνο, ο Σύλλογος δύναται να διοργανώνει εκδηλώσεις, να αποδίδει επαίνους και χρηματικά έπαθλα σε παιδιά που εισέρχονται επιτυχώς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και να παρέχει φιλανθρωπική στήριξη σε οικογένειες χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Στην εκδήλωση επρόκειτο να δοθεί τιμητικός έπαινος στον π. Ευάγγελο-Άγγελο Σίμου για την προσφορά του στο Σύλλογο και για την παραχώρηση της αίθουσας του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου για τις συγκεντρώσεις του, ωστόσο μία ασθένεια του ιερέα δεν επέτρεψε την παρουσία του.

Τέλος, η διατροφολόγος, κ. Κοντορουχά ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους γονείς, για τη συμβολή της οικογένειας στη διατροφή των παιδιών.

Από το Σύλλογο προσφέρθηκαν δώρα στα μικρά παιδιά.