Στο πλαίσιο του 2ου Escape Route γιόρτασε το πρώτο Anniversary του το Chopper Riders Club Syros

Ροκ… γενέθλια

Το πρώτο του Αnniversary γιόρτασε το Chopper Riders Club Σύρου, στο πλαίσιο του 2ου τριήμερου Escape Route, που διοργανώνει και φέτος, υπό την αιγίδα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Οι εντυπωσιακές μηχανές δρόμου συγκεντρώθηκαν στην οδό Αεροδρομίου, όπου βρίσκεται η Λέσχη των Chopper Riders της Σύρου, ενώ τα μέλη και τους φίλους του Club ανέλαβαν να ξεσηκώσουν οι Neon Nights, ένα συριανό ροκ συγκρότημα, με δικά τους τραγούδια, αλλά και διασκευές γνωστών επιτυχιών μεγάλων συγκροτημάτων και τραγουδιστών.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα για το Chopper Riders Club Syros να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, με τον πρόεδρο της Λέσχης, κ. Δημήτρη Βλαχογιάννη, να ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους, τη μητρική Λέσχη της Θεσσαλονίκης, αλλά και τις Λέσχες της Λάρισσας και  της Χίου, τα μέλη των οποίων διένυσαν αρκετά χιλιόμετρα, για να βρεθούν στο 2ο Escape Route, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το Harley Davidson Club Hellas για την παρουσία του.

Ο πρόεδρος του Chopper Riders Club Syros, μαζί με τον πρόεδρο του μητρικού Chopper Riders Club της Θεσσαλονίκης, και τον πρόεδρο του Club της Λάρισσας, έκοψαν την τούρτα, με ευχές για πολλά-πολλά ακόμη anniversaries και με συμμετοχή από περισσότερες λέσχες της Ελλάδας.

Παράλληλα, στον πρόεδρο του Syros Club, ο οποίος τα παρέλαβε ιδιαίτερα συγκινημένος, απονεμήθηκαν τιμητική πλακέτα, αναμνηστική μπλούζα και καπέλο, από εκπροσώπους του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα», για τη μεγάλη συνδρομή της Συριανής Λέσχης στους σκοπούς του.

Το πάρτι της 2ης μέρας του Escape Route, συνεχίστηκε μέχρι αργά, με τους DK & The Band.

Ετικέτες: