Νέος κύκλος προβολών στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

  • Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2015 - 12:22

Μετά από διακοπή ενός χρόνου ξεκινούν και πάλι οι προβολές στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάθε Τετάρτη στις 19.30.

Στο πρώτο αφιέρωμα θα προβληθούν ταινίες με θέμα διάφορες ομάδες που αυτο–οργανώθηκαν για την υπεράσπιση κοινωνικών, περιβαλλοντικών, οικονομικών, φυλετικών και άλλων ζητημάτων.

Η πρώτη ταινία της φετινής σεζόν είναι η δραματική κομεντί του 2010 «Γυναίκες Έτοιμες για Όλα», σε σκηνοθεσία Νάιτζελ Κόουλ.

Πρωταγωνιστούν οι: Σάλι Χόκινς, Μπομπ Χόσκινς, Μιράντα Ρίτσαρντσον

Το 1968 οι 187 εργαζόμενες στο γιγάντιο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford στο Ντάγκεναμ του Λονδίνου κατεβαίνουν σε απεργία, αρχή μιας σειράς αλλαγών σε όλα τα μέχρι τότε εθνικά εργασιακά δεδομένα.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, ένα θέμα που θα ταίριαζε γάντι στον Κεν Λόουτς αποδίδεται με χιούμορ, ελαφρότητα και γλυκό συναισθηματισμό. Μπριόζα, όπως πάντα, η Σάλι Χόκινς στον πρωταγωνιστικό ρόλο. (από το Αθηνόραμα).

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 19:30.

«Παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας ώστε να μη ενοχλούνται οι υπόλοιποι θεατές και μην ξεχνάτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο κοντινό χώρο στάθμευσης».