Κιθαρωδίες στη Νάξο

Τρία θερινά Εργαστήρια Μουσικής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αλέξανδρου Καλογερά θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στο νησί της Νάξου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου για το 2013.

Με “όπλο” την αγάπη του για την καλή μουσική, ο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ επιφυλάσσει στο κοινό του ένα μοναδικό αφιέρωμα στο ιδιαίτερο έγχορδο μουσικό όργανο, που πάντα συγκινεί και γαληνεύει την ψυχή.

Κατά τη διάρκεια των Κιθαρωδιών στη Γρόττα, στην Κωμιακή και στο Σαγκρί, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τη συμμετοχή των Αθανάσιου Πετρόπουλου (κιθάρα), Κυριάκου Μητροκώτσα (κιθάρα), Καθλήν Καλογερά (βιόλα) και Νίκης Χαρλαύτη (τραγούδι). Συμμετέχουν επίσης οι νέοι μουσικοί των θερινών εργαστηρίων, Κυριακή Χωριανοπούλου (κιθάρα) και Χριστίνα Καλογερά (βιολί).

Η πρ΄τη Κιθαρωδία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 16/7 και ώρα 21:00 στο Επιτόπιο Αρχαιολογικό Μουσείο Γρόττα Χώρας Νάξου. Τη σκυτάλη παίρνει η Κιθαρωδία στην αυλή της Εκκλησίας της Κωμιακής, την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 20:00. Ο κύκλος των εργαστηρίων ολοκληρώνεται το επόμενο βράδυ (18/7) με την Κιθαρωδία στον Άγιο Ελευθέριο, στο Σαγκρί. Το φιλόμουσο κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα από τους Roland Dyens, Agustin Barrios, Astor Piazzola, Jorge Morel, Antonio Carlos Jobim, Carlo Domeniconi και Al di Meola. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 697 29 27 089.

Ετικέτες: