Συνέντευξη τύπου Θάνου Μικρούτσικου - Γιάννη Κότσιρα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα τοπικά μέσα της Σύρου ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Γιάννης Κότσιρας, λίγες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συναυλία τους στον Πολιτιστικό Χώρο “Μάνος Ελευθερίου”, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σύρος Πολιτισμός 2014”.

Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές παραστάσεις, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί με τη Ρίτα Αντωνοπούλου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να “ταξιδέψουν” το συριανό κοινό από τη σκηνή του πρώην Λατομείου Καραβέλα.

Εκτός από παλιά και αγαπημένα τραγούδια των ερμηνευτών, θα μας δώσουν και μία πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου.

Τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και ο κ. Κότσιρας αναφέρθηκαν στη συμβολή της τέχνης και της ποιοτικής μουσικής σε μια εποχή, όπως η σημερινή όπου αξίες και μνήμες τίθενται στο περιθώριο, ενώ επεσήμαναν την ανάγκη συνεργασίας και σύμπραξης μεταξύ των καλλιτεχνών, που συνδέονται με κοινό όραμα και ιδέες.

Αναλυτικότερα στο αυριανό φύλλο της “Κοινής Γνώμης”.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο.