9η και 10η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας στη Σύρο

Για τον τίτλο του “Syros Winner” θα διαγωνιστούν για πρώτη χρονιά φέτος σπάνιες ράτσες σκυλιών, τα οποία συμμετέχουν στο μεγάλο κυνοφιλικό γεγονός του καλοκαιριού, που μετά από πέντε συναπτά έτη αποτελεί πλέον θεσμό για το νησί της Σύρου.

Ο Κυνοφιλικός Όμιλος Σύρου διοργανώνει την 9η και 10η Πανελλήνια Έκθεση Μορφολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 18:00, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν η Όλγα Σίνκο από τη Σλοβενία, ο Γιώργος Κωστόπουλοςαπό την Ελλάδα, ο Jose Homem de Mello από την Πορτογαλία και ο Arne Foss από τη Νορβηγία.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο από τον Διεθνή κριτή F.C.I. Γιώργο Κωστόπουλο, κατά στο οποίο θα συζητηθούν τα θέματα: “τα «γιατί» των εκθέσεων σκύλων”, “Στο μυαλό του κριτή”, “Επιτυχημένη παρουσίαση σκύλων”, “Βασικές αρχές ποιοτικής εκτροφής σκύλων”.

«Η αγάπη σας και η ανταπόκρισή σας σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, μας πεισμώνουν και μας ενθαρρύνουν να προσπαθούμε κάθε χρόνο για το καλύτερο» δηλώνει ο πρόεδρος του Ομίλου Λεονάρδος Χαλαβαζής, σημειώνοντας ότι η αθρόα συμμετοχή του κοινού δίνει δύναμη στους διοργανωτές να συνεχίσουν την προσπάθεια για ακόμα πιο άρτιες και καλοστημένες εκδηλώσεις στο μέλλον. Καθιστά δε γνωστό ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί η επόμενη έκθεση, αλλά και τα σεμινάρια τα οποία θα διεξαχθούν εντός του 2016.

«Εκ μέρους όλων των μελών του Ο.ΚΥ. ΣΥΡΟΥ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της έκθεσης. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας, τους κριτές μας και τους γραμματείς και υπεύθυνους στίβων που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κυλήσουν όλα ομαλά» καταλήγει ο κ. Χαλαβαζής.