"Παραμύθι με μιλημένο τέλος" από το ΕΠΑΛ Σύρου

  • Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2016 - 14:48

Την απολαυστική και ξεκαρδιστική κωμωδία ««Παραμύθι με Μιλημένο Τέλος», παρουσιάζει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου ο Σχολικός Θίασος ΕΠΑΛ Σύρου σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΕΠΑΛ.

Το πρωτότυπο έργο των αδελφών Λάκη και Δημήτρη Καπέλλα θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου στο Μάννα, επιφυλάσσοντας στο κοινό πολλές εκπλήξεις.

Γρήγοροι ρυθμοί, απροσδόκητες εναλλαγές, διαδραστικότητα και ξεκαρδιστικές ατάκες προσφέρουν ένα γεμάτο θέαμα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της παράστασης.

Υπόθεση

Ένας απρόσμενος θάνατος χτυπά την πόρτα της οικογένειας προκαλώντας αναστάτωση. Μια απλή υπόθεση κληρονομιάς εξελίσσεται μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, και μπροστά στη θέα του χρήματος όλα πια είναι θέμα χρόνου. Οι αξίες χάνονται, οι ισορροπίες ανατρέπονται και τ' αδέλφια καλούνται να πάρουν το μάθημά τους. Σε μια κοινωνία που ξέρει να μιλά απταίστως τη γλώσσα της οικονομικής κρίσης αλλά που αγνοεί παντελώς την έννοια της φράσης “έλλειψη συνείδησης”, ευελπιστούμε να πάρουμε όλοι ένα μικρό μάθημα από αυτή τη σχολική παράσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:

Δημήτρης & Λάκης Καπέλλας

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ

Δημήτρης Καπέλλας

Λάκης Καπέλλας

Λέτα Χατζηγεωργίου

Δημήτρης Ανδρεαδάκης

Νικόλ Γαδ

Θέμης Χαρίτος

Μαρία Ρούσσου

Σπύρος Κορφιάτης-Μηλιώτης

Δημήτρης Ευκαρπίδης

Νικόλας Ρουσσουνέλος

Κώστας Γκίζης

 

Φωτισμός / Ηχοληψία: Χρήστος Ρούσσος  

Υποβολείο: Δέσποινα Ρούσσου

Φωτογραφία: Αντώνης Σολάρης

Χτένισμα/Μακιγιάζ: Μαίρη Νομικού

 

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα:

Piccolo House (Σταματίου Πρωΐου 42)

Water Shop (Πλατεία Ηρώων)

Κρεαταγορά Σύρου (Νεωρίου 22)

Είσοδος: 3 ευρώ

Ώρα έναρξης Παραστάσεων: 8:00 μ.μ.