2nd Ladies and friends meeting

Τέρμα τα γκάζια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σύρο το 2nd Ladies and friends meeting στη Σύρο, το οποίο κατάφερε να συγκεντρώσει 87 μηχανές harley davidson και chopper από όλη την Ελλάδα μέσα στο χώρο του Ταρσανά. Ήταν μια ιδιωτική πρωτοβουλία της διοργανώτριας Κωνσταντίνας Ρηγούτσου με τη στήριξη του ΟΠΑΣ, της Γατοφιλίας Σύρου, καθώς και πολλών επιχειρήσεων του νησιού και μη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρευρέθηκαν στον Ταρσανά πάνω από 1000 φίλοι της ταχύτητας για να ακούσουν τις συριανές μπάντες που εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη, να δουν τις μηχανές, αλλά και να συζητήσουν με τους οδηγούς. Η εκδήλωση έγινε αποκλειστικά με στόχο την προβολή του νησιού και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς οι επισκέπτες έμειναν σε 8 διαφορετικά ξενοδοχεία που πλήρωσαν με δικά τους έξοδα και για πέντε ημέρες επισκέφτηκαν εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες.

Υπενθυμίζεται ότι το 2nd Ladies and friends meeting πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και ήταν αφιερωμένο σε γυναίκες οδηγούς.