Οι Vegas ξεσήκωσαν τον Γαλησσά

Με πυροτεχνήματα, χειροκροτήματα και επευφημίες από τους δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους τους, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην παραλία του Γαλησσά για να τους απολαύσουν, συνοδεύτηκε η χθεσινή εμφάνιση των Vegas στη σκηνή του “A Sports”.

Η Μελίνα Μακρή, ο Ζερό και ο Dj Airth, οι οποίοι κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να κερδίσουν την αγάπη του κοινού χάρη στον ιδιαίτερο ήχο τους και τις φρέσκες προτάσεις τους, ξεσήκωσαν το κοινό της Σύρου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα κομμάτια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Το ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα, το οποίο συστάθηκε το 2008, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Σύρο, κάνοντας το κοινό της να λικνιστεί στους ρυθμούς των «Πιο ψηλά», «Ακόμα», «Μη σταματάς» και πολλών ακόμα επιτυχιών.

Το νεανικό συγκρότημα με τους πολυάριθμους φίλους ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη, αποδεικνύοντας ότι η μουσική σε συνδυασμό με έξυπνες επιχειρηματικές προτάσεις που έχουν ως στόχο να προσελκύσουν τη νεολαία και να δώσουν ζωή στο νησί, δύνανται να φέρουν θετικά αποτελέσματα.