ΔΥΝΑΜΗ... ΨΥΧΗΣ

Εικόνα Σταύρος Μαυράκης

Το 10ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ολοκληρώθηκε και ολοκληρώθηκε ίσως με τον πιο συγκινητικό τρόπο. Σίγουρα οι 1500 πείρου γονείς και φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Ερμούπολης - ΕΠΣ Κυκλάδων, βούρκωσαν, έκλαψαν, αλλά συγχρόνως ένιωσαν δέος αντικρίζοντας ένα παιδί που πήρε μέρος στο τουρνουά, έχοντας μία "μικρή" ιδιαιτερότητα, που αν κάποιοι από μας την είχαμε είναι βέβαιο πως δεν θα σκεφτόμαστε καν τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά ο μικρός ποδοσφαιριστής του Πανσιφναϊκού Λουτσιάνο Μπαρίμι, δείχνοντας μία περίσσια δύναμη όχι μόνο πήρε μέρος στο τουρνουά, αλλά ήταν και ο αρχηγός της ομάδας του. Έπαιξε ποδόσφαιρο αν και όχι αρτιμελής, χωρίς να υστερήσει σε τίποτα από τους υπολοίπους και μάλιστα έδειξε πως διαθέτει και πλούσιο ταλέντο.

Η στήλη σήμερα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο παιδί του Πανσιφναϊκού που αν και μας ξύπνησε διάφορα συναισθήματα, μας δίδαξε πως όποιος έχει θέληση μπορεί να πετύχει πολλά στη ζωή του.

Κλείνοντας γιατί θέλω να δώσω χώρο στις φωτογραφίες του Λουτσιάνο, να δώσω πάνω από όλα πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο γιατί μας ΕΜΑΘΕ πολλά, αλλά και στην ίδια του την ομάδα που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ύπαρξης έχει καταφέρει τόσα πολλά πράγματα. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια στην ίδια του την οικογένεια για την διαπαιδαγώγηση του Λουτσιάνο, που τον έμαθαν να διαθέτει τόσο μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ... ΨΥΧΗΣ.

Διαβάστε ακόμα