Με οδηγό την προσφορά και τον εθελοντισμό

  • Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2014 - 06:10

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις στο τομέα της Υγείας, στους δυσμενείς καιρούς που ζούμε είναι γνωστά. Παρ’ όλα αυτά ελπιδοφόρο θεωρείται το γεγονός ότι το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου παρέλαβε δύο παλέτες με υγειονομικό υλικό, στα πλαίσια της δωρεάς που έφτασε στο ένα εκατομμύρια δολάρια και παραδόθηκε στο Υπουργείο Υγείας. Γι’ αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου ευχαρίστησε την I.O.C.C, τον Αρχιεπίσκοπο και τους ομογενείς της Αμερικής, για την μεγάλη προσφορά σε νοσοκομειακό εξοπλισμό, αναλώσιμα υγειονομικά υλικά και ορθοπεδικά είδη αποκατάστασης. Εκ μέρους του νοσοκομείου δόθηκε η υπόσχεση πως το υλικό αυτό θα διανεμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με βάση τις ανάγκες των ασθενών.

Στη κοπή της πίτας δεν παρέλειψε η διοίκηση του νοσοκομείου να ευχαριστήσει και τους χορηγούς-εταιρίες για τη δική τους προσφορά, μέσα από τα δώρα και τα εδέσματα που πρόσφεραν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δωρόθεο Β' για τη διάθεση ενός εργαζομένου στα πλαίσια της κοινωφελούς εργασίας.

Στην εποχή της κρίσης και της εξαθλίωσης είναι σημαντικό να υπάρχει η ανάγκη για προσφορά και η ευαισθησία για εθελοντισμό ώστε αυτά να λειτουργήσουν ως ''αντίβαρο των προσωρινών ελλείψεων'' .

Ετικέτες: