14η Επιστημονική Εκδήλωση στη Σύρο

"Σύγχρονες απόψεις στα Μεταβολικά Νοσήματα"

  • Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2015 - 13:07

Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων διοργανώνει και σας προσκαλεί στη 14η Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες απόψεις στα Μεταβολικά Νοσήματα» η οποία θα διεξαχθεί από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015, στα Ξενοδοχεία Hermes & Diogenis στη Σύρο.

Πρόκειται για ένα σημαντικό και ιδιαίτερη επιστημονική εκδήλωση που θα συμμετέχουν περίπου 300 σύνεδροι. Οι Συριανοί θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά.

Εκτός από τους επιστήμονες που θα επισκεφτούν το νησί μας, θα συμμετέχουν και συριανοί οι Ιατροί οι οποίοι ασκούν το λειτούργημα της Ιατρικής στο νησί μας.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Τζώρτζη ,ο Γιάννης Μαραγκός , η Αντρούλα Γεωργαλή, ο Άγγελος Κούτρας ,ο Γιώργος Αλτουβάς και ο Σέργιος Απέργης.

Τα μεταβολικά νοσήματα, απόρροια του ασύμμετρου – τοξικού σημερινού τρόπου ζωής, αποτελούν τις επιδημικές απειλές για την υγεία της κοινωνίας και τη σύγχρονη πρόκληση για τους θεραπευτές. Πρόκληση που απαιτεί συγκροτημένη γνώση και δεξιότητα ιατρικής παρέμβασης. Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) οργανώνει από τριετίας σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων στις οποίες επιδιώκεται αφενός η αναβάθμιση της γνώσης μας στα νοσήματα αυτά με την προσθήκη των τελευταίων βιβλιογραφικών δεδομένων και αφετέρου η απόκτηση δεξιότητας στην εφαρμογή των κατευθυντήριων οδηγιών στην κλινική πράξη.

Στην όμορφη Σύρο 24 με 27 Σεπτεμβρίου 2015 μαζί με επίλεκτους ομιλητές σε μια παρόμοια στοχευόμενη και χρήσιμη επιστημονική συνάντηση.