Στελέχωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Κέας

  • Δευτέρα, 11 Απριλίου, 2016 - 15:10

Ανέλαβε από την 1η Απριλίου τα καθήκοντά του ο νέος επιμελητής του Π.Π. Ιατρείου της Κέας ο κύριος Χαράλαμπος Χιωτάκης, ο οποίος μετατέθηκε μόνιμα και με αόριστο χρόνο θητείας στο νησί μας.

Είναι ιατρός με ειδικότητα γενικής ιατρικής και έχει υπηρετήσει ως ιατρός στη Χίο, όπου ήταν η οργανική του θέση, καθώς και σε άλλα νησιά. Η μετάθεσή του έγινε με δική του εθελοντική απόφαση και με ενέργειες που έγιναν από τον Δήμαρχο Κέας κύριο Γιάννη Ευαγγέλου και τον Αντιδήμαρχο κύριο Γεώργιο Πατητή.

Έτσι σήμερα το Ιατρείο της Κέας στελεχώνεται από έναν επιμελητή ιατρό, δύο αγροτικούς ιατρούς, μία ιατρό του Π.Ε.Δ.Υ., μία νοσηλεύτρια και έναν οδηγό ασθενοφόρου. Χθες επισκέφθηκε το ιατρείο ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κύριος Χαράλαμπος Πανοτόπουλος και σε σύσκεψη που έγινε με τον Δήμαρχο και τον νέο προϊστάμενο του Ιατρείου, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, το θέμα της έλλειψης παιδιάτρου και το θέμα της δυνατότητας της αγοράς του ασθενοφόρου από τον Δήμο Κέας.

Ευελπιστούμε ότι με τις ενέργειες που γίνονται θα αποκατασταθεί η λειτουργία και η στελέχωση του Ιατρείου, σύμφωνα με τις ιατρικές ανάγκες του νησιού.