Κινητοποίηση για το Νοσοκομείο πριν το ραντεβού στο Υπ. Υγείας

Αξιοσημείωτη υπήρξε η συμμετοχή των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και των πολιτών στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση για τη γενικότερη κατάσταση στο πεδίο της Υγείας, ενώ αύριο ακολουθεί προγραμματισμένο ραντεβού στο αρμόδιο Υπουργείο με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μέλη της τοπικής κοινωνίας αλλά και ορισμένοι αιρετοί κυρίως του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης έδωσαν τον δικό τους παλμό στην πορεία που ακολούθησε από το χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου έως και την Ερμούπολη, διασχίζοντας παραλιακά την Ακτή Παπάγου και φθάνοντας έως την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο για να καταθέσουν τα αιτήματά τους υπέρ του ευαίσθητου χώρου της Υγείας.

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου συνομίλησαν με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και με τον αντιδήμαρχο, Αλέξη Αθανασίου ενώ στη συνέχεια τη συμπαράστασή τους στον αγώνα για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας εξέφρασαν πρόεδροι Συλλόγων Εργαζομένων.

Σημειώνεται ότι το ραντεβού με τον υπουργό προγραμματίστηκε από τον βουλευτή Κυκλάδων, Αντώνη Συρίγο, τον οποίο δημόσια κι ευχαρίστησαν οι αιρετοί που μίλησαν προς τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση.

Αναλυτική αναφορά στην έντυπη έκδοση.