Πραγματοποιήθηκε παρά τις κακές καιρικές συνθήκες το Vari run

Λίγοι αλλά… πιστοί

Οι δρομείς αλλά και οι μικροί και μεγάλοι σε ηλικία αθλητές ήταν πιστοί στο ραντεβού τους με τη δρομική εκδήλωση στο χωριό της Βάρης. Το Vari run αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν στο… πλευρό των διοργανωτών πραγματοποιήθηκε με αρκετά μεγάλη επιτυχία, αφού όλοι όσοι πήραν μέρος έδειξαν να απολαμβάνουν τόσο τη διαδρομή όσο και τον αγώνα. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στον Αντώνη Χωριανόπουλο ο οποίος έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Όπως επίσης κι αυτός ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικός με τη διαφορά πως φέτος δεν υπήρχε η συλλογή τροφίμων αλλά χρημάτων. Με τα χρήματα οι διοργανωτές έχουν στόχο να αγοράσουν μία τηλεόραση για το ειδικό σχολείο.

Την αρχή στους αγώνες έκαναν οι… μεγάλοι όπου έτρεξαν τα τρία (3) και τα έξι (6) χιλιόμετρα. Οι αθλητές παρά τον δυνατό άνεμο έδειξαν πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία αφού οι χρόνοι τους ήταν καλοί. Στη συνέχεια οι μικροί αθλητές έτρεξαν με την ψυχή τους κι έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Τέλος, αρκετοί ήταν αυτοί που ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή τελικά δεν εμφανίστηκαν λόγω του κρύου και του δυνατού ανέμου.

Με το Vari Run ουσιαστικά ανοίγει και η χρονιά για το δρομικό κίνημα αφού πλέον ακολουθεί ο αγώνας δρόμου του Φοίνικας, το Syros run κι άλλα.  

Ετικέτες: