Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα των Ανδρών για την Ερμούπολη μετά τη νίκη της με 58-40 επί του Α.Ο. Μυκόνου

Μπήκε… δυνατά στην κούρσα του πρωταθλήματος

Το πρώτος τους φύλλο αγώνα εξασφάλισαν οι άνδρες του Α.Ο. Ερμούπολης μετά τη νίκη τους με 58-40 επί του Α.Ο. Μυκόνου, στο πλαίσιο της 1η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό αγωνιστικά, καθώς είχε ρυθμός κι από τις δύο ομάδες και οι φίλοι και των δύο ομάδες που βρέθηκαν στην εξέδρα του αθλητικού κέντρου έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου οι φιλοξενούμενοι…. Ξέχασαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και παίκτες του Ανδρέα Μαύρου έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ.

Αρχικά το παιχνίδι έδειχνε να είναι ντέρμπι και πως ο νικητής θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες. Η Ερμούπολης με ένα φανταστικό δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγε στο σκορ και η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες της ομάδας της Μυκόνου.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ να είναι στο 12-8, όπου η Μύκονος όποτε ξέφευγε η Ερμούπολης έκανε ένα μικρό σερί και πλησίαζε στο σκορ. Στη δεύτερη περίοδο οι αθλητές του κ. Μαύρου μπήκαν δυνατά, έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την ρακέτα τους, πίεσαν ψηλά, αναγκάζοντας την Μύκονο σε αρκετά λάθη και η ευστοχία των Συριανών έξω από την γραμμή των 6,75 έφερε τη διαφορά στο +19. Με το σκορ στο 32-13 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο επέστρεψε η ισορροπία και οι ομάδες μοιράστηκαν από ένα… δεκάλεπτο. Η Μύκονος αν και πίεσε για να κατεβάσει τη διαφορά ώστε να μπει και πάλι στο παιχνίδι δεν τα κατάφερε, καθώς οι αθλητές του κ. Μαύρου είχε τις λύσεις και κράτησαν το υπέρ τους σκορ.

 

Α.Ο. Ερμούπολης – Α.Ο. Μυκόνου 58-40

Δεκάλεπτα 12-8, 20-5, 12-11, 14-16

ΑΟ Ερμούπολης (Μαύρος): Θεοδωράκης 9 (1), Γατόπουλος 7 (3), Τζωρτζής, Γαβιώτης, Σαμψωνίδης, Καραμολέγκος 19 (3), Γουτσίκας, Κρητικός 4, Αληφραγκής 5, Λεμπέσης 10 (1), Αληφραγκής Δ. 4, Αυφαντόπουλος

Α.Ο. Μυκόνου (Δελαπάσχος): Στούλα 4, Βινάνι 3, Γκιόκας, Σαμάνογλου 3, Σαχάς 3, Κουτσούκος 2, Αποστόλου, Βασίλιεφ 10 (1), Γκαραγκούνης 4, Μπελλής, Κέφης 2, Σαχάς Ι 9.