Ήττα της Ερμούπολης από τον Περιστεριώνα

Ο Περιστεριώνας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του παιδικού πρωταθλήματος με τον Α.Ο. Ερμούπολης. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι με ένα ξέσπασμα κατάφεραν να "κλειδώσουν" τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν αγωνιστικό κατά τη μεγαλύτερη διάρκειά του, αφού και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη. Αγωνιστικά το ματς είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό, με την Ερμούπολη και τον Περιστεριώνα να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τώρα όσον αφορά Sτο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι στα πρώτα τρία δεκάλεπτα κρατούσαν δύσκολα την πρωτοπορία στο προβάδισμα, αφού ήταν οριακά μπροστά. Η πρώτη περίοδος βρήκε την ομάδα της Τήνου μπροστά στο σκορ με 12-8. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με το επιμέρους σκορ 13-13 να δείχνει και την ακριβή εικόνα του. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι αθλητές του Λάζαρου Τσιομπάνη μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στους δύο πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι "πάτησαν γκάζι" και κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν βρήκαν τον τρόπο να επανέλθουν, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με διαφορά οκτώ πόντων.

ΤΑΚ Περιστεριώνας – Α.Ο. Ερμούπολης 54-46

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγγ. Σαμοθράκης, Απ. Οικονόμου

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-8, 25-21 (ημίχρονο), 38-36, 54-46

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Γιαννίτσης 2, Κλαυδιανός 4, Ψάρρος 12, Δεσύπρης 7, Φώσκολος, Παπαευθυμίου, Παρασκευάς, Δελατόλας, Μαρκουΐζος 17 (1), Βλαστός 12, Πολυκανδρίτης, Μαχμούτι.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Λαζ. Τσιομπάνης): Καραπαναγιωτίδης 2, Τσιομπάνης Φ. 2, Πρίντεζης 4, Δαλέζιος, Τσιομπάνης Αλ. 20, Σταχτάς 1, Κάπελας 4, Δριλλάκης, Φαχίμ, Κόκκαλης, Βαμβακούσης 13.

Ετικέτες: