Χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν τους αγώνες του Aegean ball Festival 2023

Παρέλαση διασημοτήτων στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ

  • Δευτέρα, 10 Ιουλίου, 2023 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουλ. 2023 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μάικ Φουντεδάκης και Μαρία Μπεκατώρου έδωσαν το σύνθημα να αρχίσει η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ. Η πλατεία Μιαούλη και οι γύρο χώροι, όπως έδειξε η προσέλευση του κοινού, ήταν πολύ... μικροί για να τους υποδεχθεί όλους. Η Σύρος για ακόμη ένα καλοκαίρι έκλεψε την παράσταση διοργανώνοντας το καλύτερο 3on3.

Το event ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς άπαντες έδειξαν πολύ καλή διάθεση και πως ήρθαν στο νησί για να περάσουν καλά. Έπαιξαν, διασκέδασαν και πρόσφεραν στον κόσμο τρεις περίπου ώρες χαράς.

Πάμε τώρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Νικός Λειβαδάρας πριν την έναρξη των αγώνων βράβευσε τον εμπνευστή της διοργάνωσης Γιώργο Πρίντεζη. Επίσης ο κ. Λειβαδάρας τίμησε και την συδιοργανώτρια Progame.

Από εκεί και πέρα κατά την είσοδο των ομάδων ο κόσμος επευφημούσε όλους όσους προσέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο. Ολυμπιονίκες, ηθοποιοί, You tuber, παρουσιαστές και πολλοί ακόμη διάσημοι φόρεσαν τα αθλητικά τους και έπαιξαν μπροστά σε ένα απίθανο κοινό, που από πολύ νωρίς γέμισε τα σκαλιά της δημαρχίας, αλλά και τις εξέδρες που είχαν στηθεί γύρο από το γήπεδο.

Μεγάλοι νικητές στους αγώνες των δημοσιοτήτων οι Onex Tigers. Τους νικητές της διοργάνωσης αποτελούσαν οι: Δημοσθένης Τζουμάνης (έπαιξε φέτος και στον Άρη Σύρου), η Κατερίνα Χαλκιά, ο Δημήτρης Κυρσανίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Βασιλική Μιλλούση και ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Οι νικητές κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα του κοινού, καθώς έπαιξαν με την καρδιά τους και επικράτησαν σε όλους τους αγώνες που έδωσαν.

Από εκεί και πέρα η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις, αλλά και πολλές ατομικές… προκλήσεις. Ο κόσμος όπως αναφέρουμε παραπάνω απόλαυσε κάθε λεπτό και έζησε για μία ακόμη χρονιά μοναδικές στιγμές. Το 5ο Aegeanball Festival είναι σαφώς ένα  από τα καλύτερα τουρνουά 3on3 που έχουν πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Στους διαγωνισμούς που ακολούθησαν και πραγματοποιούνταν αν τακτά χρονικά διαστήματα νικητές ήταν ο Γιώργος Λέντζας (Knock Out by Ikea), 0 Δημοσθένης Τζουμάνης (Shooting Choice), η Φάνη Λαμπροπούλου (Onex Tic Tac Toe), ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Seiko Μουσικές Καρέκλες), η Νέλλυ Μπιμπίρη (Stoiximan Shooting Stars), και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Blue Star Free Throw Contest).

Ετικέτες: