Απονομή κυπέλλων του Cyclades Regatta 2014 στη Σύρο

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του διεθνούς ναυταθλητικού αγώνα “Cyclades Regatta 2014”, που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, με στόχο να φέρει κοντά τους ναυταθλητές με τη νησιωτική πραγματικότητα, παράδοση και ζωή.

Η τελετή απονομής κυπέλλων των νικητών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Έπαυλη Τσιροπινά, παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους αθλητές των 38 σκαφών που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.

Την εκδήλωση συντόνισε η έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Τ.Κ. Κέλυ Παυλίδου, η οποία αναφέρθηκε στον επετειακό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Φέτος, το Cyclades Regatta γίνεται είκοσι ετών και η διαδρομή του είναι ίδια με εκείνη που ακολουθήθηκε στον πρώτο αγώνα του 1995 (Σύρο, Μήλο, Σέριφο).

Στο πλαίσιο της βραδιάς, ο Όμιλος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στο Λιμεναρχείο Σύρου, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, στον Ναυτικό Όμιλο Σύρου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών” για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν βραβεία στους νικητές της Ιστιοδρομίας Φάληρο- Σύρος:

1οςORCi overall: ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1οςORCi 1 : Αφρόεσσα (Κων/νος Γκρέτσος) ΝΑΟΒ

1οςORCi 2 : ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1ος ORC club overall: Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

1ος ORC club 1 :Manooli too (Αλέξης Θεοδωρίδης) ΝΟΤΚ

1ος ORC club 2 : Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς από τμήμα του εργαστηρίου “η σοφία...της παράδοσης”, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικούς μεζέδες και κρασί. 

Αναλυτικότερα στο επόμενο φύλλο της "Κοινής Γνώμης"

Ετικέτες: