Απονομή βραβείων στους νικητές του Cyclades Regatta 2014 στη Σύρο

  • Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2014 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 30 Ιουν. 2014 - 7:45
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του διεθνούς ναυταθλητικού αγώνα “Cyclades Regatta 2014”, που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας, με στόχο να φέρει κοντά τους ναυταθλητές με τη νησιωτική πραγματικότητα, παράδοση και ζωή.

Η τελετή απονομής βραβείων των νικητών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Έπαυλη Τσιροπινά, παρουσία πλήθους κόσμου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους αθλητές των 38 σκαφών που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.

Την εκδήλωση συντόνισε η έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Τ.Κ. Κέλυ Παυλίδου, η οποία αναφέρθηκε στον επετειακό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Φέτος, το Cyclades Regatta γίνεται είκοσι ετών και η διαδρομή του είναι ίδια με εκείνη που ακολουθήθηκε στον πρώτο αγώνα του 1995 (Σύρο, Μήλο, Σέριφο).

Στο πλαίσιο της βραδιάς, ο Όμιλος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, στο Λιμεναρχείο Σύρου, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών” για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν βραβεία τους νικητές της Ιστιοδρομίας Φάληρο- Σύρος:

1οςORCi overall: ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1οςORCi 1 : Αφρόεσσα (Κων/νος Γκρέτσος) ΝΑΟΒ

1οςORCi 2 : ANAX (Νίκος Αναγνώστου) ΝΟΤΚ

1ος ORC club overall: Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

1ος ORC club 1 :Manooli too (Αλέξης Θεοδωρίδης) ΝΟΤΚ

1ος ORC club 2 : Βell Angiolina (Σπύρος Πλειαδάκης) ΣΕΑΝΑΤΚ

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς από τμήμα του εργαστηρίου “η σοφία...της παράδοσης”, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν μοναδικούς μεζέδες και κρασί. 

Αναλυτικότερα στο αυριανό φύλλο της "Κοινής Γνώμης"