Το κολυμβητήριο της Ερμούπολης γέμισε από παιδεία αφού 11 αθλητικοί όμιλοι πήραν μέρος στα "Βικέλεια 2016"

Έδειξαν θετικά στοιχεία

Για ακόμη μια χρονιά οι αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία "Βικέλεια 2016" ολοκληρώθηκαν γνωρίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία. 11 Ναυταθλητικοί Όμιλοι από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, αλλά και την Αθήνα βρέθηκαν στη Σύρο για να αγωνισθούν στην πισίνα του κολυμβητηρίου της Ερμούπολης. Οι Όμιλοι που ήρθαν στο νησί για να πάρουν μέρος στα "Βικέλεια 2016" είναι: ο Ν.Ο Σύρου, ο Α.Ο Πάρου, ο Ν.Ο Πάρου, ο Ν.Ο Ρόδου, ο Ροδίων Άθλησης, ο Ν.Ο Μήλου στα ατομικά και ομαδικά και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο ΑΝΟ Αργυρούπολης, ο Εθνικός Πειραιώς, η  Ολυμπιάδα Πετρούπολης, ο ΓΝΟ Άρη Νίκαιας, ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και ο Ποσειδώνα Ιωαννίνων αντιστοίχως, σε ατομικά αγωνίσματα διαφόρων κατηγοριών.
Ο κλασικός διασυλλογικός αγώνας, που τελεί υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε και συνδιοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, γνώρισε φέτος σημαντική – κατά κοινή ομολογία – επιτυχία, τόσο διοργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Πάνω από 145 αθλητές αγωνίστηκαν σε 90 και πλέον σειρές προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών. Αναλυτικά, στους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές κατηγοριών παγκορασίδων – παμπαίδων, κορασίδων – παίδων, νεανίδων – εφήβων και γυναικών – ανδρών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν προαγωνιστικές σειρές ηλικίας 9-12 ετών και επιδείξεις από μίνι κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου και του Αθλητικού Ομίλου Πάρου. Οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε στην εξέδρα του Κολυμβητηρίου. Η πισίνα του κολυμβητηρίου της Ερμούπολης ζωντάνεψε ξανά, αφού γέμισε παιδιά από παιδιά που το ευχαριστήθηκαν κι αυτό φάνηκε στα χαμογελαστά πρόσωπά τους.  
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητικοί Σύλλογοι, μοιράστηκαν τις επιτυχίες και τα χαμόγελα των αθλητών, των προπονητών, των γονιών και των θεατών απλώθηκαν σε όλες τις πλευρές του Κολυμβητηρίου.
Οι φετινές διοργανώσεις του ΝΟΣ συμπίπτουν με τα 123 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Ομίλου και γι' αυτό το σκοπό οι φίλοι του Ν.Ο Σύρου φωτογραφίζουν φέτος στιγμές από τα Βικέλεια 2016, δίνοντας έμφαση στο “123 χρόνια προσφοράς”.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων, τους συνδιοργανωτές, τους εθελοντές στη γραμματεία, τους προπονητές, τους κριτές κολύμβησης του Συνδέσμου Κυκλάδων, τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways, τους τοπικούς χορηγούς, τους υπαλλήλους του Κολυμβητηρίου και πάνω απ΄ όλα τους αθλητές όλων των Συλλόγων που έλαβαν μέρος.