Έκλεισε με νίκη ο Α.Ο. Πάρου

Ο Α.Ο. Πάρου επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Μαρμάρων στο γήπεδο της Παροικιάς. Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν στην κατοχή τους τη μπάλα, δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, απ' αυτήν την αναμέτρησης. Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ που σημειώθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Δαφερέρας με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κι από εκεί κι έπειτα τίποτα δεν άλλαξε. Ο. Α.Ο. Πάρου θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη ένα γκολ, στην επανάληψη της αναμέτρησης, όμως ο Σερέπα απόκρουσε το πέναλτι του Κασιμάτη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Τσόκα στο 68'. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Χριστόφορος και Κληρονόμο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

ΑΟ Πάρου (Λάππη Α.): Χαριστός (46’ Νίκας Δ.), Γαβαλάς (4’ Σάμιος Π.), Κασιμάτης, Δαφερέρας, Σένκα, Σκιαδάς (55’ Γιουρτζίδης), Διακάτος, Τσόκα, Μπάλιος, Ξένος, Ρούσσος Χ.

Αστέρας Μαρμάρων (Κληρονόμος Σ.): Σερέπας, Ζουμής (46’ Σάμιος Κ.), Παπαδόπουλος, Καρανίκης, Αλιπράντης, Ρούπας, Κορρές, Βιτζηλαίος, Χριστόφορος Λ., Κληρονόμος, Ρούσσος Β.