Την Κυριακή η Μύκονος φιλοξενείται από τον Κανάρη Νενητών και θέλει θετικό αποτέλεσμα ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη Γ' Εθνική

Η άνοδος περνά από τη... Χίο

Την Κυριακή η ομάδα των Κυκλάδων δίνει ίσως τον δύσκολο αγώνας της, όσον αφορά στα παιχνίδια μπαράζ ανόδου. Η Μύκονος ταξιδεύει την Κυριακή στην Χίο, όπου φιλοξενείται από τον Κανάρη Νενητών. Η αποστολή της ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη είναι αρκετά δύσκολη, αφού η ομάδα της Χίο είναι επίσης αήττητη στα μπαράζ, έχοντας δύο στα δύο και έξι βαθμούς. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η ομάδα από το νησί των “ανέμων” και θέλει να επιστρέψει στη βάση της με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν η Μύκονος καταφέρει και φύγει από την Χίο με τη νίκη ή την ισοπαλία, τότε θα έχει βάλει γερές βάσεις για άνοδο στη Γ' Εθνική. Από την άλλη ακόμη και την ήττα να γνωρίσει τίποτα δεν θα έχει τελειώσει. Πάντως, ο Κανάρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι αυτό το έχει αποδείξει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπου σημείωσε σε 26 αγώνες 84 τέρματα και δέχθηκε μόλις 18. Ο απολογισμός της ομάδας των Νενητών είναι σε 26 ματς, 22 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Την Τετάρτη η ομάδα της Χίου επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αναγέννηση Γέρας με 4-2.

Το σκορ άνοιξε στο 8΄ ο Γρίγος ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάργατζη και τις δύο κεφαλιές των Καπό και Γιάκα. Στο 17΄ο Σοβατζής εκτέλεσε πλάγιο άουτ από δεξιά και ο Άτσάλης με κεφαλιά βρήκε ωραία στο ύψος του πέναλτι τον αμαρκάριστο Καπό και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για λογαριασμό της ομάδας του. Η ομάδα της Μυτιλήνης απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Καπό και Ατσάλη οι οποίοι βρήκαν αρκετούς κενούς χώρους. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48΄) ο Καπός είδε τον Ατσάλη και ο δεύτερος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες για απώθηση του Κάργατζη εκτός φάσης. Η Αναγέννηση Γέρας πίεσε την ομάδα της Χίου και η πίεση αυτή είχε σαν όφελος να κερδίσει κερδίσει πέναλτι και την αποβολή του Σοβατζή. Με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3. Ο Ζεράι έπειτα την πάσα του Ατσάλη ανέβασε ξανά τη διαφορά στα τρία τέρματα στο 70' και ουσιαστικά σφράγιζε τη νίκη για την ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-4, δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Το πλήρες πρόγραμμα των μπαράζ στον 10ο όμιλο

1η αγωνιστική (Κυριακή 12/5)

ΑΟ Μυκόνου – Αναγέννηση Γέρας 2-0

Κανάρης Νενήτων – Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού 3-0α.α.

2η αγωνιστική (Τετάρτη 15/5)

Αναγέννηση Γέρας - Κανάρης Νενήτων 2-4

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού - ΑΟ Μυκόνου 0-3 α.α

3η αγωνιστική (Κυριακή 19/5)

Κανάρης Νενήτων - ΑΟ Μυκόνου 17:00

Αναγέννηση Γέρας - Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού

4η αγωνιστική (Τετάρτη 22/5)

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού -Κανάρης Νενήτων

Αναγέννηση Γέρας - ΑΟ Μυκόνου

5η αγωνιστική (Κυριακή 26/5)

Κανάρης Νενήτων - Αναγέννηση Γέρας

ΑΟ Μυκόνου - Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού

6η αγωνιστική (Κυριακή 2/6)

ΑΟ Μυκόνου - Κανάρης Νενήτων

Ένωση Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αναγέννηση Γέρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


  Ο Μ Α Δ Α ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ν Ι Η Γκολ
1 Κανάρης Χίου 6 2 2 0 0 7-2
2 ΑΟ Μυκόνου 6 2 2 0 0 5-0
3 Αναγέννηση Γέρας 0 2 0 0 2 2-7
4 Ένωση Σάμου 0 2 0 0 0 0-6
Ετικέτες: