Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Κανάρη με την ομάδα του Γέρας

“Δώρο” στη Μύκονο έκανε η Αναγέννηση

Την ευκαιρία να πάει με προβάδισμα στο γήπεδο του Κόρφου έχασε χθες το πρωί ο Κανάρης Νενητών, αφού έμεινε στο 1-1 με την Αναγέννηση Γέρας.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Σταθόπουλου από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Η ομάδα της Λέσβου εμφανίστηκε αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ήταν αυτή που έκανε το παιχνίδι της. Η ομάδα του Γέρας έχασε αρκετές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ ζήτησε και πέναλτι στο 35', για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Δελόλμα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Μυτιληνιούς να έχουν τα ηνία της αναμέτρησης και να δείχνουν πιο απειλητικοί από την ομάδα της Χίου.

Στο 75' ο Γιώργος μαλακός άνοιξε στο σκορ με σουτ και έφερε την ομάδα της Μυτιλήνης μπροστά στο σκορ. Το γκολ αφύπνισε τους γηπεδούχους που ανέβασαν στροφές και δέκα λεπτά αργότερα με το πλασέ του Κάπου έφτασαν στην ισοφάριση. Με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι, όμως το γκολ που σημείωσαν ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, προκαλώντας νέες διαμαρτυρίες. Στο φινάλε της αναμέτρησης ο “άρχοντας” του αγώνα υπόδειξε την εσχάτη των ποινών σε χέρι του του Αφαλωνιάτη. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μονιώδης, αλλά ο Χατζηκλειδαράς απέκρουσε και κράτησε το 1-1 για την ομάδα του.

Έτσι, μετά την πραγματικά απρόσμενη ισοπαλία του Κανάρη Νενητών, η ομάδα της Μυκόνου, αυτομάτως αποκτά πλεονέκτημα, αφού θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση επικράτησης στο χθεσινό παιχνίδι του Κανάρη, οι Κυκλαδίτες θα ήθελαν νίκη μεγαλύτερη του 2-0, αφού η ομάδα της Χίου είχε επικρατήσει με 2-0 της Μυκόνου. Τώρα, η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη κρατά την άνοδο στα χέρια της και την επόμενη αγωνιστική με νίκη, παίρνει το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική, εκεί όπου θα συναντήσει τον Πανναξιακό.

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ: Μονιώδης, Βαϊντερλής, Γρίγος, Χρουσάκης, Σοβατζής, Λέσι, Καϊμάκης (46’ Σαμιώτης), Πάλλας (69’ Γιάκας), Ατσάλης, Κάργατζης (69’ Μονίαρος), Καπός

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ: Χατζηκλειδαράς, Κουκούλης, Ζαφειρίου, Καπταγιάννης, Αφαλωνιάτης, Βλάμης, Κουκούλης, Τάκας, Μαλακός, Δελόλμας (39’ Τσιταντίνος), Παυλέλης (89’ Ματθαίου)

H βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Κανάρης Χίου 13 (13-3)
2. ΑΟ Μυκόνου 12 (11-3)
3. Αναγέννηση Γέρας 4 (7-10)
4. 'Ενωση Βαθύλλου Πανσαμιακού 0 (0-15)

Ετικέτες: