Από την Σύρος 2002 στον Ολυμπιακό και την U-15 των πρωταθλητών

Άλμα προόδου για τον Νίκο Φρέρη

  • Δευτέρα, 17 Ιουλίου, 2017 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουλ. 2017 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από την Ακαδημία της Σύρου 2002 στην U-15 του πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακού. Ένα όνειρο που γίνεται… πραγματικότητα για τον 15χρονο Νίκο Φρέρη. Ο νεαρός μέσος από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, συμφώνησε σε όλα και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα φορά τα… ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός που παρακολουθούσε στενά την πορεία του αθλητή από τον περασμένο Φλεβάρη, πείστηκε για τις δυνατότητές του και μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που είχε τόσο με τη διοίκηση της ακαδημίας, όσο και με τους ίδιους τους γονείς, τον ένταξε από τώρα στο δυναμικό του.  Ο Νίκος Φρέρης ο οποίος μετά τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό πέρασε από τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη και είδε από κοντά το νέου… σπίτι.

Η ανακοίνωση της ομάδας από τη Σύρο, αναφέρει τα εξής:

«Η Ακαδημία μας έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Φρέρη στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Νίκος Φρέρης στην ηλικία των πέντε ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας μας και από τότε ανελλιπώς συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής!

Τα τελευταία τρία χρόνια με καθημερινές ατομικές προπονήσεις με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Καμπαξή ανέδειξε τις ποδοσφαιρικές του αξίες και με ταπεινότητα και ήθος συνεχίζει για την επίτευξη του στόχου του!

Η Διοίκηση της ΑΠ Συρός 2002 συγχαίρει και τους δυο και ευχαριστεί τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη συνεργασία που υπήρξε και ευελπιστεί στη συνέχεια αυτής!

Νικολάκι μας εκ μέρους του ΔΣ, όλων των προπονητών και των συναθλητών σου, σου ευχόμαστε Καλή Συνέχεια και μη ξεχνάς ότι με το ήθος και την σκληρή δουλειά θα πιάσεις το όνειρο σου!»