Αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για τροποποίηση του δρομολογίου

  • Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου, 2018 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 25 Οκτ. 2018 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων με έγγραφό της ζητά την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου που εξυπηρετεί την ενδοεπικοινωνία των νησιών, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετηθεί το σωματείο της Κύθνου. Η μετάβαση των ομάδων από νησί σε νησί είναι μία δύσκολη υπόθεση, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις η ενδοεπικοινωνία δεν εξυπηρετεί στον μέγιστο βαθμό. Αν υπάρξει τροποποίηση ο ΑΠΣ Κύθνου θα μπορεί να μεταβεί στην Πάρο έγκαιρα, αλλά και οικονομικότερα.

Η ΕΠΣ από την πλευρά της ζητά το πλοίο που τότε θα βρίσκεται στην γραμμή να ξεκινήσει το δρομολόγιό του λίγο νωρίτερα, ώστε να προσεγγίσει και το λιμάνι της Κύθνου και ταυτόχρονα να μην υπάρξει καθυστέρηση στα άλλα νησιά.  

Το έγγραφο της ΕΠΣ Κυκλάδων

“Κύριοι, λαμβάνοντας υπόψη την συνάντηση και την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, σχετικά με τα προβλήματα συγκοινωνίας και μετακίνησης των ομάδων μας στο Νομό Κυκλάδων, παρακαλούμε όπως εγκρίνετε την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου “Andros Jet” ή “Aqua Jewel” (δεν γνωρίζουμε ακόμα), το Σάββατο το πρωί, 3-11-2018, ώστε μετά την αναχώρηση του από την Σύρο να προσεγγίσει και το λιμάνι της Κύθνου, για να παραλάβει το σωματείο μας «Α.Π.Σ. Κύθνου» και να το μεταφέρει στη Πάρο για τον αγώνα πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με την ομάδα του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού στην Πάρο. (Ώρα έναρξης αγώνα 15:00 στο γήπεδο Αρχίλόχου).

Για να γίνει εφικτό αυτό το πλοίο θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίτερα από το λιμάνι της Σύρου (στις 07:00 το πρωί) αντί της προγραμματισμένης αναχώρησης του στις 09:30, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση του πλοίου στα υπόλοιπα λιμάνια, αλλά και για να είναι έγκαιρα στο σωματείο μας στην Πάρο”.