Στον Α.Ο. Μυκόνου ο Αποστόλης Δημητρανόπουλος

  • Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 9 Σεπ. 2019 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα έμπειρο επιθετικό πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Α.Ο. Μυκόνου. Η διοίκηση της ομάδας της Μυκόνου έκανε γνωστή της συμφωνία της με τον Αποστόλη Δημητρανόπουλο. Ο Δημητρανόπουλος ήταν γνωστός στους ανθρώπους της Μυκόνου, καθώς πέρσι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Άνω Μερά. Η οποία όπως είναι γνωστό κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και πήρε το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική. Ο έμπειρος επιθετικός πρόσφερε τα μέγιστα στην Άνω Μερά και οι άνθρωποι του Α.Ο. Μυκόνου εκτίμησαν την προσφορά το. Με την λήξη του πρωταθλήματος η διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου μίλησε με τον αθλητή και μετά τις απαραίτητες συζητήσεις οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Από εκεί και πέρα όπως διαρρέει από το νησί των… ανέμων ο Α.Ο. Μυκόνου αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει ακόμη 2 με 3 προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν.  

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου

«O Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την μεταγραφή του Απόστολου Δημητρανόπουλου ο οποίος αγωνιζόταν στην Άνω Μερά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές οι παίχτες και οι φίλοι της ομάδας μας καλωσορίζουν τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».