Το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου επικράτησε με 3-1 του Α.Ο. Πάρου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων

Ο Μαραγκός λύτρωσε τον Α.Ο. Σύρου

  • Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, 2019 - 20:26
  • /   Eνημέρωση: 4 Νοε. 2019 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Α.Ο. Πάρου είχε το συγκρότημα του Γιώργου Ρούσσου, καθώς επικράτησε δύσκολα με 3-1. Η ομάδα της Σύρου όσο περνούσε ο χρόνος έβλεπε πως θα είχε μία εκτός προγράμματος ισοπαλία, καθώς στο «μπλοκάκι» του Γιώργου Ρούσσου το ματς με τον Α.Ο. Πάρου είναι σημειωμένο ως… νίκη.

Στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Κουκούλης άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Σύρου στο 11’. Όλοι πίστεψαν πως όλα θα γίνονταν πιο εύκολα, όμως ο Α.Ο. Πάρου είχε αντίθετη άποψη. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 21’ με τον Καμπάση. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-1 κι έχοντας και οι δύο… ανοικτούς λογαριασμούς. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερος μέρος με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και την Πάρο να αντιστέκεται και να κρατά τον βαθμό σχετικά εύκολα. Στο 86’ ο Γιώργος Ρούσσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα, ο οποίος έφερε μία αρχική… αναστάτωση στην περιοχή της Πάρου, καθώς προσπάθησαν να τον κλείσουν στην εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει ο Α.Ο. Σύρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Μαραγκός να βρεθεί αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή και με ωραία κεφαλιά στο 87’ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ένα γκολ που έδωσε… αέρα στους γηπεδούχους και στο φινάλε της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας (97’) να γράψει με κεφαλιά το τελικό 3-1 για την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου. Ο Ραμπαβίλας μετά το γκολ που σημειώθηκε πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς μπήκε να βοηθήσει την ομάδα του αν και τραυματίας. Ο φορ των Συριανών έδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως… ζει και αναπνέει για τον Α.Ο. Σύρου, καθώς αν και τραυματίας μπήκε σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα για να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Α.Ο. Σύρου με τη νίκη αυτή παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την οποία μοιράζεται με τον Πανναξιακό.

 

Α.Ο. Σύρου (Ρούσσος): Αναστασόπουλος, Σαμανίδης, Φιλίππου, Μαραγκός, Ντόγος (69’ Βαμβακούσης), Αργυρός, Ζουμπουνέλης, Οικονομόπουλος, Κουκούλης (96’ Σαγκινέτος), Χούρος, Λιέας (86’ Ραμπαβίλας).

Επίσης στον Πάγκο ήταν: Βαμβακούσης, Φραγκιάς, Ραμπαβίλας, Σούμπιτσης, Σαγκινέτος, Σίγκας, Μουλίδης.

Α.Ο. Πάρου: Νίκας, Παπάς, Ρέλλας, Μπέτσα, Καμπάσης, Σωτηρόπουλος, Χύσκα, Γαβαλάς (82’ Τσαντάνης), Σαρρής, Γιαννούλης, Γκιουρτζίδης.