Στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Κυκλάδων

Για μία θέση στον… τελικό

  • Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2020 - 19:51
  • /   Eνημέρωση: 24 Ιαν. 2020 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κλήρωση του κυπέλλου Κυκλάδων για την ημιτελική φάση του θεσμού. Στην κληρωτίδα μπήκαν οι τρεις ομάδες που έχουν ήδη περάσει στην φάση αυτή, αλλά και οι τρεις της Σαντορίνης όπου μόνο η μία θα βρεθεί στην επόμενη φάση. Η κλήρωση έβγαλε σπουδαίες αναμετρήσεις, όπου και τα δύο ματς της φάσης αυτής θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων. Το πρώτο ζευγάρι που βγήκε ήταν του Α.Ο. Σύρου με τον Πύργο και στη συνέχεια της Ελλάς με μία εκ των Πανθηραϊκού, Θύελλα Καμαρίου ή Καρτεράδου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης μίλησε για την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης για τους ημιτελικούς του κυπέλλου.

«Η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου είναι φανταστική κι αυτό φαίνεται κι από τα παιχνίδια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στην ημιτελική φάση τα οποία και τα τρία ματς ο νικητής βγήκε μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Είδαμε επίσης πριν από λίγες ημέρες και την πολύ μεγάλη πρόκριση της Ελλάς Σύρου η οποία κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Άνω Μεράς, ομάδας Γ’ Εθνικής, ενώ το σωματείο της Σύρου είναι στην Β’ κατηγορία. Από τη νέα περίοδο θα το αναφέρουμε μέσα στην προκήρυξη του κυπέλλου, πως όλες οι ομάδες μικρότερης κατηγορίας θα είναι πάντα γηπεδούχες. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες, να γίνουν καλά παιχνίδια και οι φίλοι του ποδοσφαίρου να ζήσουν και πάλι ωραίες στιγμές».

Ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου Νίκος Ζιάβρας μίλησε για την πρόκριση, αλλά και την ημιτελική φάση που θα φέρεις ως αντίπαλο μία εκ των Θύελλα Καμαρίου ή Πανθηραϊκό.

«Είναι αλήθεια πως θέλαμε να έχουμε μία πιο ευνοϊκή κλήρωση, όμως θα βρεθούμε αντίπαλοι με μία εκ των Πανθηραϊκού και Θύελλα Καμαρίου. Είναι τιμή μας που θα έρθει στη Σύρο μία ακόμη ομάδα Γ’ Εθνικής η οποία θα έχει μεγάλους στόχους και το μπάτζετ είναι πολύ υψηλό. Θα κάνουμε τα πάντα για δημιουργήσουμε μία ωραία ατμόσφαιρα και ο κόσμος να το ευχαριστηθεί. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, όμως από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι το καλύτερο μπορούμε».

Τέλος, ο Άκης Πύργος είπε για το ματς της ημιτελικής φάσης. «Εγώ είναι αλήθεια πως ήθελα μία από τις δύο αυτές ομάδες, γιατί  είναι μία γιορτή για εμάς. Θα βρεθούμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Εθνικής και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά από την πλευρά τους θα παίξουν, δεν έχουν να χάσουν τίποτα και πιστεύω ότι τόσο αυτοί όσο και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρηση. Θα είναι μία γιορτή για το Συριανό ποδόσφαιρο και πιστεύω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές».