Νίκησε στην Σέριφο ο Α.Ο. Μυκόνου

Την τρίτη (3η) θέση του βαθμολογικού πίνακα διατήρησε ο Α.Ο. Μυκόνου μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-2 τον Α.Ο. Σερίφου. Το συγκρότημα του Θεόφιλου Παχατουρίδη έκανε το… χρέος της καθώς θέλει να ολοκληρώσει τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται, να μην αφήσει άλλη ομάδα να την περάσει στη βαθμολογία και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη σεζόν 2020-21. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα παρά την προσπάθειά τους κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να τις βρει ισόπαλες με 0-0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι Μυκονιάτες μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 51’ με τον Μιχιλί, ενώ στο 69’ ο Ραζάκ έκανε το 0-2. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Λιβάνιο, έπειτα εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τέλος, η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη  την ερχόμενη Τετάρτη θα ταξιδέψει στη Σαντορίνη για το ματς με τον Α.Ο. Πύργου.  

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαράνης με βοηθούς τους κ.κ. Αγγέλου και Κουκά

Α.Ο. Σερίφου (Ράμπιας): Βαλσανάκης, Παρίσης, Παγιολάρι, Σκοπελίτης, Τσελάνη, Λιβάνιος, Νταής, Βαλσανάκης Κ., Ρεβύνθης (70' Παρίσης Δ.), Παππάς (79' Γεροντάρη), Παρίσης Π.

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Μπουρντένης, Βλαχόπουλος, Δήμα, Μπαλλής, Κουντουράς, Αλεξανδρόπουλος, Σουλιόπουλος (90' Πάπα), Ραζάκ, Αλμπάνης, Μιχίλι (74' Μπαϊρακτάρη), Παπαδόπουλος (51' Δημητρανόπουλος)