Πήρε βαθμό η Μάρπησσα και την τελευταία αγωνιστική θα… παίξει τη δεύτερη θέση

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Μαρπησσαϊκός και Αστέρας Μαρμάρων στο τοπικό ντέρμπι της Πάρου για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και συγκεκριμένα για τον 2ο όμιλο. Ο Μαρπησαϊκός θέλοντας βαθμό ή βαθμούς ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων, έπαιξε έξυπνα, πίεσε στην άμυνα και έβγαινε με αξιώσεις στην κόντρα. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Μαρμάρων είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως έπεσε πάνω στην καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μοστράτου.

Από εκεί και πέρα ο Μαρπησσαϊκός όπως αναφέρουμε παραπάνω δίνει τη δική του… μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου και μετά τον έναν βαθμό που πήρε κόντρα στον Αστέρα Μαρμάρων κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με τον Α.Ο. Πάρου Β’ στο γήπεδο της Παροικιάς και στο ματς αυτό με νίκη θα περάσει στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης ο Αλιπάντης στο 26’ ανέτρεψε τον Θεοδώρου μέσα στην περιοχή και ο «άρχοντας» του αγώνα έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο Στρατής Κρητικός νίκησε τον Ζουμή κάνοντας το 1-0 για τον Μαρπησσαϊκό. Στο 30’ ενώ ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στην ανατροπή του Ραμπαβίλα από τον Παντελαίο, στη συνέχεια ο Ανδρικόπουλος πήρε την απόφασή του πίσω μετά την υπόδειξη του βοηθού του και έδειξε στον Ραμπαβίλα την κίτρινη κάρτα για… θέατρο.

Ο Αστέρας Μαρμάρων είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως καμία μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν βρήκε… στόχο.

Στο 77’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι φώναξαν για το ακυρωθέν γκολ, ενώ στο 80’ ο Κληρονόμος μετά τη ωραία συνεργασία των Ραμπαβίλα και Ζέλα έκανε το 1-1 για τον Αστέρα Μαρμάρων.

Τέλος, στο 84’ ο Παντελαίος έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση καθώς με υπερένταση έβγαλε την μπάλα πάνω από τη γραμμή, στην προσπάθεια του Αριανούτσου.

 

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος, με βοηθούς τους Βακόνδιο και Ευάγγελο Ρούσσο.

Μαρπησσαϊκός (Γιώργος Μοστράτος): Τζανακόπουλος, Τριανταφυλλος, θεοδώρου (82΄Τζουμανίκας), Αντωνόπουλος, Κιοσέ, Παντελαίος, Βράπι, Πατέλης, Κρητικός Σ., Κρητικός Δ., Εσάι.

Αστέρας Μαρμάρων (Αλέξης Αλεξανδρής): Ζουμής, Βιτζηλαίος (70΄Ζέλα), Μοστράτος, Κοτσιοβός, Καργιώτης (91΄Μπελούκης), Παπαδόπουλος (78΄Τσιμωτάς), Αλιπράντης (57΄Κληρονόμος), Αριανούτσος, Μαϊστόροβιτς, Ραμπαβίλας, Ρέλλας