Η Άνω Μερά γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Ακράτητο

Δυσκολεύει η παραμονή για την ομάδα της Μυκόνου

  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 26 Φεβ. 2020 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Άνω Μερά ηττήθηκε εντός έδρας με 0-2 από τον Ακράτητο και πλέον δυσκολεύει η υπόθεση… παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα της Μυκόνου ηττήθηκε από τον Ακράτητο ο οποίος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει τίποτα το αξιόλογο. Πλέον το συγκρότημα του κ. Ανδρέα Σκέντζου θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό αν θέλεις να παραμείνει στην κατηγορία καθώς θα πρέπει να κάνει ένα σερί νικών, ώστε να καλύψει τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι τώρα από την πλευρά τους ίσως να πήραν και μία… ανέλπιστη γι’ αυτούς νίκη, καθώς εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το γρήγορο τέρμα που σημείωσαν. Συγκεκριμένα ο Ακράτητος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, όπου και προηγήθηκε στο σκορ πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρης. Ο Φιλιμέγκα βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι και με δυνατό σουτ νίκησε τον Παλιούρα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να συνέλθουν από το… σοκ, όμως δεν το κατάφεραν. Πίεσαν τον Ακράτητο, όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι και οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο. Στο 19’ η ομάδα του κ. Σκέντζου ζήτησε πέναλτι σε χέρι πάνω στον Νομικό σε γύρισμα του Μεζίνι, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Κωνσταντινίδης ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Μουζάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 να τις χωρίζει και τους γηπεδούχους να νιώθουν ακόμη πιο… βαριά τα πόδια τους. Με την έναρξη της επανάληψης η Άνω Μερά προσπάθησε να πιέσει ώστε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έφτασαν στο δεύτερο γκολ. Ο Σταυρόπουλος μετά από κάθετη πάσα στην κόντρα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παλιούρα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Ακράτητο.

Στο 75’ ο Ακράτητος έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Δ. Σταυρόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και πήρε πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, όμως δεν το κατάφεραν.

Διαιτητική τριάδα: Νικολάου - Λιαμπότης - Βαξαβανέλλης (Αθηνών)

Άνω Μερά (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας, Σούλτσε, Καλαγκάνης, Νταντίδης, Αχείμαστος (65΄Λεσάι), Κωνσταντινίδης, Μεζίνι 80' Κέμπε), Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (46΄Φερέιρα), Νάκα

Ακράτητος : Μουζάκης, Καργιακλής, Διονέλλης, Σταυρόπουλος, Νομικός, Βασίλης (79΄Ζαρκαδάκης), Γκόρος, Σταυρόπουλος, Μακράς, Νταφόπουλος (91΄Μακρονικόλας), Φιλιμέγκας (67΄Ρόππας)