Το συγκρότημα της Σαντορίνης ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ξεκίνημα με όνειρα για τον Α.Σ. Σαντορίνης

Η σεζόν για τον Α.Σ. Σαντορίνης 2020 ξεκίνησε με την έναρξη της προετοιμασίας στο γήπεδο των Φηρών. Ο Νίκος Παντελής και οι συνεργάτες του με το… καλημέρα έδειξαν τις «άγριες» προθέσεις τους, καθώς άπαντες γνωρίζουν πως ένα μεγάλο κομμάτι της χρονιάς εξαρτάται από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αλλά και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την μπάλα.

Θα πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως το κλίμα ήταν άκρως… οικογενειακό και το καινούργιο αυτό εγχείρημα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Ταυτόχρονα, στην εξέδρα του γηπέδου υπήρχαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου, που με την παρουσία τους έδειξαν πως στηρίζουν το εγχείρημα αυτό.  Το κλίμα αν και καλό ήταν κάπως… "μουδιασμένο" κι αυτό γιατί από την εξέδρα «έλειπε» ο αδικοχαμένος Παναγιώτης Σκαφτούρος, ο οποίος έδινε τη δική του νότα στην ομάδα.

Στόχος η… άνοδος

Ο Α.Σ. Σαντορίνης ξεκίνησε τις προπονήσεις με το ρόστερ να είναι γεμάτο από αθλητές με εμπειρία και άξιους να σταθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι παράγοντες της ομάδας δεν κρύβουν τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί, καθώς άπαντες τονίζουν πως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης και ταυτόχρονα η άνοδος στην επόμενη κατηγορία. Να σημειώσουμε εδώ, πως οι παράγοντες της Σαντορίνης έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους έχοντας βέβαια και υψηλούς στόχους. Φέτος θέλουν να γίνει η… αρχή, καθώς όλοι ονειρεύονται άνοδο στα υψηλότατα… "πατώματα".

Η Σαντορίνη και οι άνθρωποι που εμπλέκονται με τον αθλητισμό δεν μένουν μόνο στη συνεργασία και την συνένωση των ομάδων, αλλά και την γενική βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων.  

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην προπόνηση:

Ανδριόλας Κώστας

Ντούνης Παναγιώτης

Τσουκαλάς Γιάννης 

Παπαζαχαρίας Γρηγόρης

Μπιρμπίλη Δημήτρης 

Λούκας Στάθης 

Λαμπρόπουλος Γιώργος

Μαντούσης Γιώργος

Κωστοπουλος Σπύρος

Ερρίκος Κώστας

Σιμιτσής Παναγιώτης

Φύτρος Μάρκος 

Μαλάι Κώστας

Πούτσι Θοδωρής

Ντινιωτάκης Γιάννης

Νικλητσιώτης Γιώργοε

Μπουντόπουλος Γιώργος

Γιουκούδης Δημήτρης

Γεροντάκης Χριστόφορος

Τσάμογλου Πρόδρομος

Τσοβάρας Δημήτρης

Κρεμμύδας Άγγελος

Βαμβακουσης Άγγελος

Φέγγης Ανδρέας

Το τεχνικό επιτελέιο:

Προπονητής: Παντέλης Νίκος

Βοηθός Προπονητή - Γυμναστής: Λόντος Δημήτρης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Ιγκιτιάν Βάιος

Φυσιοθεραπευτής: Τζίλιος Γιώργος

Μασέρ: Γρηγορίου Γιάννης

Φροντιστής: Γερογιάννης Τάσος

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Σαντορίνης

"Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών, ξεκίνησε και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Α.Σ Σαντορίνης 2020 καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο και τους ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Την επίσημη πρώτη, στην οποία συμμετείχαν 25 ποδοσφαιριστές, παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις υπό την καθοδήγηση του τεχνικού της ομάδας μας κ. Νίκου Παντελή.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας ήταν η μίνι-έκπληξη που ετοίμασαν οι άνθρωποι της ομάδας στον Γιώργο Μπουντόπουλο και στον Σπύρο Κωστόπουλο, οι οποίοι είχαν σήμερα γενέθλια, δείγμα του οικογενειακού κλίματος που έχει αρχίσει ήδη να δημιουργείται.

Ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 εύχεται στους εορτάζοντες ποδοσφαιριστές του, Χρόνια Πολλά, με υγεία και πολλές επιτυχίες".