Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου επικράτησε με 8-0 του Πάγου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου

Εύκολο απόγευμα για την Ελλάς Σύρου

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Ελλάς Σύρου, η οποία επικράτησε με 8-0 του Πάγου στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων. Η ομάδα του Νίκου Βουτσίνου είχε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, αφού δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην νεανική ομάδα του Πάγου. Από την πλευρά τους οι αθλητές του Χρήστου Ζαχαρίου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και παρά τα 8 γκολ που δέχθηκαν υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Άλλωστε, μεγάλος στόχος του Πάγου για την φετινή σεζόν, είναι τα παιδιά αυτά να αποκτήσουν εμπειρίες και ταυτόχρονα να δημιουργηθεί μία καλή βάση για τα επόμενα χρόνια.

Τώρα όσον αφορά στο ματς, ο αγώνας έγινε παρουσία ελάχιστον φίλων του ποδοσφαίρου, το κρύο έπαιξε το δικό του αρνητικό ρόλο ώστε να μην δώσουν το παρόν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Η Ελλάς Σύρου ήταν εξαρχής το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, καθώς έχει ποιοτικότερο ρόστερ και αθλητές που έχουν αγωνισθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Από την πλευρά του ο Νίκος Βουτσίνος θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αθλητές που μέχρι τώρα δεν είχαν αγωνισθεί αρκετά και κράτησε στον πάγκο αθλητές όπως τον Παυλόπουλο, τον Ραμπανίλα, τον Περιάλη και τον Σαμανίδη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και μάλιστα στα πρώτα δύο λεπτά της αναμέτρησης είχαν δημιουργήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά του ο νεαρός γκολκίπερ του Πάγου έκανε σπουδαίες επεμβάσεις και κυρίως σε κοντά σουτ.

Τέλος, όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε, με την Ελλάς Σύρου να κάνει ουσιαστικά συντήρηση δυνάμεων, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε στο 7’ με τον Λαλά έπειτα την ασίστ του Κολιάκου από τα αριστερά. Ο Αργυρός στο 20’ με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 και ο Λαλάς στο 23’, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έκανε το 3-0. Ο Αργυρός από κοντινή απόσταση, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μπούνα στο 31’, έκανε το 4-0. Ο δημιουργός έγινε και σκόρερ, αφού ο Μπούνας με μία τεχνική εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και με τη βοήθεια του αέρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 36’ κάνοντας το 5-0. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε καθώς και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους αθλητές που είχαν στην διάθεσή τους. Το τελικό 8-0 διαμορφώθηκε χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσε ο Παυλόπουλος στο 53 και το 72. Ενώ ενδιάμεσα ο Μάρκος Πρίντεζης είχε κάνει το 7-0 στο 58’.

Το φιλμ του αγώνα

1’ σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο έβγαλε ο Σαργανάκης στο σουτ του Λαλά, από πλεονεκτική θέση.

2’ διπλή ευκαιρία με τον Μπούνα από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ του Πάγου, ο οποίος κράτησε με εντυπωσιακό τρόπο την εστία του ανέπαφη.

5’ εκτός αγωνιστικού χώρου η μπάλα στο σουτ του Λαλά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

7’ ο Λαλάς έπειτα την ασίστ του Κολιάκου από τα αριστερά της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαργανάκη για το 1-0.

10’ άουτ πέρασε το σουτ του Μουλίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

18’ δεν βρήκε στόχο η κεφαλιά του Μαραγκού μετά το κόρνερ από αριστερά που εκτέλεσε ο Μπούνας.

20’ με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ ο Αργυρός νίκησε τον γκολκίπερ του Πάγου κι έκανε το 2-0 για την Ελλάς Σύρου.

22’ άουτ πέρασε το σουτ του Αρακά από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

23’ ο Λαλάς με δυνατό ευθύβολο σουτ από τα 20 περίπου μέτρα νίκησε τον Σαραγιανάκη κι έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

25’ μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάς Σύρου, καθώς ο Μ. Πρίντεζης στάθηκε άτυχος στο πλασέ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή, έπειτα τη σέντρα του Κολιάκου, καθώς η μπάλα σταμάτησε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πάγου.

27’ με τα πόδια έβγαλε ο Σαραγιανάκης στο σουτ του Συριανού.

28 νέα σπουδαία επέμβαση του γκολκίπερ του Πάγου στο κοντινό σουτ του Μπούνα.

31’ ο Αργυρός με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πάγου, μετά το κόρνερ του Μπούνα κι έκανε το 4-0.

35’ άουτ πέρασε το σουτ του Πρίντεζη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

36’ ο Μπούνας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαραγανάκη κάνοντας το σκορ 5-0. Αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

53’ ο Παυλόπουλος μετά από μία ωραία ενέργεια έκανε το 6-0 για τους τυπικά γηπεδούχους.

58’ ο Μάρκος Πρίντεζης με πλασέ έκανε το 7-0, βάζοντας ταυτόχρονα το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

72’ ο Παυλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 8-0 για την Ελλάς Σύρου.

 

Ελλάς Σύρου – Πάγος 8-0

Τα γκολ: 7’, 23’  Λαλάς, 20’, 31’ Αργυρός, 36’ Μπούνας, 53’, 72’ Παυλόπουλος, 58’ Μ. Πρίντεζης

Διαιτητής Μάριος Βακόνδιος, βοηθοί: Καλόγερας Δρόσος

Ελλάς Σύρου (Νίκος Βουτσίνος): Βαμβακούρης, Λαλάς, Κολιάκος, Συριανός, Αργυρός, Μαραγκός, Μπούνας, Παράβαλος, Μ. Πρίντεζης, Μανουδάκης, Μουλίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη στο παιχνίδι: Χούρος, Μπαλόπητας, Περιάλης, Στέλλας, Σαμανίδης, Ραμπαβίλας, Παυλόπουλος

Πάγος (Χρήστος Ζαχαροίου): Σαργανάκης, Καπετανάκης, Βουτσίνος, Tudose, Κολλιάτσος, Γρυπάρης, Σκορδίλης, Αρακάς, Φελουτζής (44’ λ.τρ. Πανής), Ευαγγελόπουλος, Κεννίνη.

Αγωνίστηκαν ακόμη στο παιχνίδι:  Βαρθαλίτης, Πιτσικάλης.