13 νέοι διαιτητές ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες

  • Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023 - 06:03
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιουν. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η διαιτησία ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, καθώς μετά τα μαθήματα που προηγήθηκαν 13 νέοι διαιτητές απέκτησαν το δικαίωμα να διευθύνουν παιχνίδια. Ο πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας Κυκλάδων κ. Λάμπρος Δενδρινός, μετά από συντονισμένες ενέργειες, κατάφερε να φέρει σε πέρας ακόμη ένα δύσκολο… έργο.

Τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας παρακολούθησαν συνολικά 15 υποψήφιοι από τους οποίους οι 13 πήραν το δίπλωμα τους.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι υποψήφιοι έδωσαν εξετάσεις διά ζώσης και κάποιοι που δεν κατάφεραν να βρεθούν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων συμμετείχαν διαδικτυακά.

Υπεύθυνος της σχολής διαιτησίας ήταν ο Τάσος Αρμακόλας, ενώ εξεταστής ήταν ο γνωστός σε όλους Σταύρος Μάνταλος από την ΚΕΔ ΕΠΟ και τον οποίο συνόδευσε στη Σύρο ο Αντώνης Καρατζίκας.

Τέλος ο πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας Λάμπρος Δενδρινός παρακολούθησε από κοντά την πορεία των εξετάσεων και έδειξε αρκετά ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των υποψηφίων.

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως από την Σύρο βγήκαν τέσσερις νέοι διαιτητές. Τα νησιά που έβγαλαν νέοι διαιτητές είναι η Κύθνος (2), η Σέριφος (3), η Ίος (1), η Νάξος (1) και η Μήλος (2).

Ετικέτες: