Η ομάδα του κ. Τσοβάρα επικράτησε με 7-1 του ΠΑΣ Νάξου στον τελικό της Κ14

Πρωταθλητής Κυκλάδων με απίθανο… σόου ο Πανθηραϊκός

Ο Πανθηραϊκός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με ένα απίθανο σόου στον τελικό επικράτησε με 7-1 του ΠΑΣ Νάξου και αναδείχθηκε πρωταθλητής Κυκλάδων για το κ14.

Ο ΠΑΣ Νάξου αρχικά… χτύπησε στην κόντρα, αποκτώντας το προβάδισμα στο 16’ με τον Καστρίτσιο, ο οποίος βγήκε μόνος με τον Μέτα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε δικαιωματικά στον Πανθηραϊκό, ο οποίος πάτησε… γκάζι κι έκανε ότι ήθελε εντός αγωνιστικού χώρου. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων παίζοντας από την αρχή κυριαρχικό ποδόσφαιρο, δεν το έβαλαν κάτω ακόμη κι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με τον Δαρζέντα αρχικά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 28’. Τρία λεπτά αργότερα ο Κατρίμπελης μετά από εξαιρετική πάσα – ασίστ, βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή της ομάδας της Νάξου και με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Με το 2-1 ο Πανθηραϊκός πήγε στα αποδυτήρια και τον κ. Τσοβάρα να δείχνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Από την πλευρά του ο κ. Μαράκης προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλα να δείξει τον τρόπο που θα αντιδράσουν οι παίκτες του, όμως ο ΠΑΣ Νάξου… έπεσε πάνω σε μία καλά οργανωμένη ομάδα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε παρά τις διορθωτικές αλλαγές του κ. Μαράκη, με τον Πανθηραϊκό να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό και ταυτόχρονα να βγαίνει με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση. Μάλιστα, η επιθετική γραμμή του Πανθηραϊκού στο δεύτερο μέρος πετούσε… φωτιές, καθώς βρήκε δίχτυα πέντε φορές σε διάστημα μόλις 35 λεπτών. Αρχικά, ο Καρτίμπελης έκανε το 3-1 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Κουλουριώτης με δύο δικά του γκολ έκανε το 5-1 και ο Φέγγης λίγο μετά την είσοδό του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο την ψαλίδα του σκορ, διαμορφώνοντας το 6-1. Ο Καρτίμπελης με ένα ωραίο σε δημιουργία και εκτέλεση διαμόρφωσε στο 65’ το τελικό 7-1 για τον Πανθηραϊκό.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ πως τον τελικό διεύθυνε ο διεθνής διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους Καλόγερα και Ρούσσο Ιωάννη. Ακόμη, τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γιάννης Ζαράνης.

 

Πανθηραϊκός (Τσοβάρας): Μέτα, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Μέσι, Δαρζέντα, Ανυφαντής, Μπανταλός, Καρντίμπελης, Μουχάντρι, Μουχάντρι Α., Φέγγης

Παπαδόπουλος, Μέσι, Φέγγης, Μαρούδης, Κυγιακούδης, Αξαόπουλος, Παραπούρας, Τοσάι, Ρούσσος

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χωριανόπουλος, Σιδέρης, Ορφανός Ν., Ορφανός Δ., Ρότσι, Μάρκου, Μάκαρντ, Κατσάνης, Καρούσης, Καστρίτσιος

Μπουλαξής, Κιουλαφής, Γρατσίας, Κατσαράς, Βασιλάκης, Περιστεράκης, Κουτελιέρης, Μαυρίδης, Φακίνος

 

 

Τα συγχαρητήρια του ΔΑΠΠΟΣ στον Πανθηραϊκό

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση του Πανθηραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ.14 που διεξήχθη στις 17-18 Ιουνίου 2023 στη Σύρο.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Τσοβάρα χρειάστηκε να κάμψουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης το εμπόδιο του Αίαντα Σύρου επικρατώντας με 2-3, ενώ στον τελικό σημείωσαν επτά τέρματα έναντι του ΠΑΣ Νάξου (7-1) και αναδείχθηκαν άξια πρωταθλητές.

Η προσήλωση στο στόχο, η ορθή καθοδήγηση και η σκληρή δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν απέδωσαν καρπούς για τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας, αποδεικνύοντας παράλληλα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή ξεκούραση.