Η ομάδα του κ. Ραμπαβίλα έδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι από τα φαβορί στο πρωτάθλημα της Κ18

Νίκησε την Πάρο (6-2) και παρέμεινε στην κορυφή ο Αίαντας Σύρου

  • Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, 2023 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 12 Δεκ. 2023 - 19:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος ο Αίαντας Σύρου επικράτησε με 6-2 του Α.Ο. Πάρου για το πρωτάθλημα της Κ18. Η ομάδα του κ. Ραμπαβίλα, αν και αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ της ομάδας της Πάρου, δεν το έβαλε κάτω, κυνήγησε την ανατροπή και τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασαν στην τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Κ18. Από την άλλη πλευρά, ο Α.Ο. Πάρου όπως αναφέρουμε μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και μόλις στο 5’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πούλου.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 21’ με τον Νομικό. Ο Γκοτζάι στο 30’ έκανε το 2-1 για τους Συριανούς, ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ρευστό 2-1, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Παναγιώτη Ραμπαβίλα έκανε ότι ήθελε εντός αγωνιστικού χώρου. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι ήταν ο Καμπάνης, ο οποίος σημείωσε και τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος. Αρχικά στο 55’ έκανε το 3-1 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε (91’ και 93’) έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Καλλίγερος είχε κάνει το 4-1 στο 60’ και είχε μειώσει στο σκορ για λογαριασμό της ομάδας της Πάρου ο Μαραγκουδάκης στο 86’ σε 4-2.

 

Αίαντας Σύρου – Α.Ο. Πάρου 6-2

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόβρας με βοηθούς του κ.κ. Αγγέλου και Ρούσσο

Αίαντας Σύρου (Ραμπαβίλας): Κορφιάτης, Ψαρρός, Γιατσίδης, Καπέλλας, Ρούσσος Α, Αρώνης, Νομικός, Καλλίγερος, Καμπάνης, Γκοτζάι, Μιχάλοβιτς

Συκουτρής, Χαιντίνι, Στεφάνου, Αρακάς, Τσιτσιούμης, Πετσοπούλης

Α.Ο Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Πετρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Ζέλα, Μπέτσα, Κεβανι, Βουσινάκης, Δαφερέρας, Πούλος, Παντελαίος, Μουρλας, Αλιφιερης

Μπίμπα, Σταροπουλος, Αδαμ, Καλαλες, Κοντός, Μελανίτης, Πούλιος, Γκιόνι, Μπεκια