Η αυξημένη ζήτηση για τις ανανεώσεις διαρκείας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες έκανε τη διοίκηση του Φοίνικα να δώσει...

Παράταση μέχρι την Κυριακή

Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου έδωσε παράταση έως την Κυριακή για τους παλιούς κατόχους διαρκείας, προκειμένου να ανανεώσουν την συνδρομή τους και να επιλέξουν τη θέση στην οποία θα κάθονται σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του “Πειρατικού”, στο πρωτάθλημα της Volleylleague τη σεζόν 2013-2014. Επίσης, οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν και τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού ως γνωστών ο Φοίνικας θα πάρει μέρος στο Challenge Cup. Η μεγάλη κινητικότητα στις ανανεώσεις που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες, ανάγκασε τους παράγοντες του Συριανού σωματείου να δώσουν παράταση, έως την Κυριακή, ώστε να μην χάση κανείς τη θέση του. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η διάθεση για τους νέους ενδιαφερόμενους.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι 150 ευρώ για την κάτω εξέδρα, ενώ για την υπερυψωμένη είναι 50. Οι φίλαθλοι της Σύρου θα πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες των παραγόντων της ομάδας του Φοίνικα, ώστε να συνεχίσουν να προσπαθούν και να κρατούν την ομάδα ψηλά. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά και οι μειωμένες επιχορηγήσεις (θα πάρουν από τον ΟΠΑΠ τα μισά χρήματα από όσα έπαιρναν οι ομάδες τα προηγούμενα χρόνια), έχουν κάνεις τις ομάδες και τις διοικήσεις τους να εξαρτώνται κατά πολύ, από τη βοήθεια των φίλων της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για προεγγραφές στον τιμ-μάνατζερ της ομάδας και ταμίας του διοικητικού συμβουλίου Μανώλη Βαμβακούση, στα τηλέφωνα: 6932402635 και 6937770084.

Ετικέτες: