Ο Φοίνικας επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

Έδειξε τα... δόντια του

Οι φίλοι της ομάδας του Φοίνικα είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, στο χθεσινό φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην “ανανεωμένη” Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, με το “Πειρατικό” να επικρατεί εύκολα των πρασίνων. Οι Συριανοί έδειξαν με το “καλημέρα” τα... δόντια τους κι έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πίεσαν στην πρώτη μπάλα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγάλει εκτός ρυθμού τους φιλοξενούμενους και να πάρει εύκολα το πρώτο σετ της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός φάνηκε πιο δυνατός και δυσκόλεψε τους Συριανούς, όμως οι παίκτες του Φοίνικα στα μέσα του σετ πίεσαν περισσότερο τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά τριών πόντων και να την κρατήσουν μέχρι το τέλος. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, το “Πειρατικό” μπήκε δυνατά από την αρχή, πήρε μία διαφορά με τον Λάππα στο σερβίς και την κράτησε μέχρι το τέλος, όπου και έφτασε άνετα στο 3-0.

Φοίνικας Σύρου (Ανδρεόπουλος): Τερζής, Ζατς 14 (12/26 επ.), Γιάνουσεκ 4 (2/7 επ., 2 άσοι), Ντιάτσκοφ 14 (10/15 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Τακουρίδης 9 (7/10 επ., 2 μπλοκ), Πελεκούδας 6 (5/7 επ.), Παπαδημητρίου (λ-83% υπ.-58% άριστες), Λάππας 2 (2/3 επ.), Σφενδυλάκης 1.

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 2 (2/3 επ.), Μπέλος 12 (11/24 επ.), Καπίρης 8 (7/19 επ.), Πενόλιο 6 (4/9 επ.), Μουρ 3 (2/4 επ.), Μαδούρας 4 (2/6 επ., 2 μπλοκ), Κουρούπης (λ-50% υπ.-25% άριστες), Λιόντας, Πολυχρονιάδης.

Ετικέτες: