Ακόμη δύο μεγάλα φιλικά παιχνίδια έκλεισε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου

Στη Σύρο η ΑΕΚ

  • Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2013 - 06:00
  • /   Eνημέρωση: 18 Σεπ. 2013 - 8:06
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ένα ακόμη μεγάλο φιλικό παιχνίδι κλείστηκε πριν από μερικές ώρες και θα πραγματοποιηθεί στη Β΄ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. Μετά τον Παναθηναϊκό στη Σύρο θα έρθει το Σαββατοκύριακο και η ΑΕΚ. Η διοίκηση όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερα φιλικά παιχνίδια γίνεται, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Έτσι, το πρώτο φιλικό θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:00 και το δεύτερο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 12:00.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει την ευκαιρία να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα την ομάδα του και να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές απέναντι σ' έναν αντίπαλο που αν και νεοφώτιστος, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει αφού έχει πραγματοποιήσει σημαντικές μεταγραφές.

Τα φετινά φιλικά του “πειρατικού” έφτασαν αισίως τα οκτώ, καθώς αύριο (21:00, κλειστό Κυψέλης) διεξάγεται το τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη εβδομάδα (27-29 Σεπτεμβρίου) ακολουθεί η τελική… πρόβα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με την διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου στο οποίο θα συμμετάσχουν σπουδαίοι σύλλογοι από το εξωτερικό.

Ετικέτες: