1ο Διεθνές τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου

Ξεκινά η γιορτή του βόλεϊ

Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο είναι αυτό για το νησί της Σύρου και συγκεκριμένα για το Βόλεϊ, αφού θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διεθνές τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου (1st International South Aegean Volleyball Tournament). Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Φοίνικας Σύρου συνδιοργανώνουν αυτή την γιορτή του βόλεϊ.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 του ίδιου μήνα.

Το τουρνουά αυτό είναι διεθνούς εμβέλειας αφού θα πάρουν μέρος σπουδαίες ομάδες του εξωτερικού και οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα παιχνίδια.

Στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου, εκτός από τον συνδιοργανωτή Φοίνικα Σύρου, θα αγωνιστούν οι ομάδες TV Buhl (Γερμανία), CVC Gabrovo (Βουλγαρία) και Smouha Volleyball Club (Αίγυπτος).

  • Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας
  • Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν πραγματοποιήσει προεγγραφή για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2013-2014, ότι οι κάρτες είναι έτοιμες και θα μπορούν να τις παραλάβουν κατά τη διάρκεια του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου που θα διεξαχθεί από αύριο μέχρι και την Κυριακή. Τις τρεις μέρες του τουρνουά, οι φίλαθλοι που θα προσέρχονται στο γήπεδο θα μπορούν να καταβάλουν το αντίτιμο και να παραλάβουν το εισιτήριο διαρκείας τους από τους ανθρώπους της ομάδας μας που θα βρίσκονται στην είσοδο του γηπέδου γι’ αυτό τον σκοπό.

    Το πρόγραμμα των αγώνων

    Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

    18:00 TV Buhl (Γερμανία) – CVC Gabrovo (Βουλγαρία)

    20:00 Φοίνικας Σύρου – Smouha Club (Αίγυπτος)

    Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

    18:00 Smouha Club – CVC Gabrovo

    19:30 Χορευτικό πρόγραμμα από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου – Απονομή αναμνηστικών στις ομάδες

    20:00 Φοίνικας Σύρου – TV Buhl

    Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

    18:00 TV Buhl – Smouha Club

    20:00 Φοίνικας Σύρου – CVC Gabrovo

    21:30 Τελετή Λήξης – Απονομή επάθλων

    Ετικέτες: