«Αναβολή» για μία εβδομάδα περίπου πήρε η απόφαση της ΕΣΑΠ για το μέλλον του πρωταθλήματος της Volley league

Καμία… απόφαση

Ολοκληρώθηκε χωρίς… καμιά απόφαση η τηλεδιάσκεψη της Ε.Σ.Α.Π με τις ομάδες της Volley league. Μετά από περίπου τέσσερις ώρες δεν βγήκε ουσιαστικά καμία απόφαση καθώς θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή περίπου μία εβδομάδα ή μέχρι να βγει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα αναφέρει τον τρόπο της επιστροφής τόσο των ομάδων στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες.

Αρχικά οι ομάδες συζήτησαν τον ενδεχόμενο την διακοπής του πρωταθλήματος. Η πρόταση αυτή δεν είχε την ανάλογη υποστήριξη κι αυτό γιατί χρειάζονταν οκτώ ψήφους. Ο αριθμός δεν συμπληρώθηκε με αποτέλεσμα να προχωρήσει η συζήτηση παρακάτω. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον Νόμο κι αν πειστούν ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ οι οποίοι προς το παρών δεν θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Σε αναμονή και αγώνες 1-4

Όπως αναφέρουμε παραπάνω μετά από τέσσερις ώρες συνεδρίασης δεν πάρθηκε ουσιαστικά καμία απόφαση και θα μπορούσε κάλλιστα να αναφερθεί ως «μη γενόμενη» συνεδρίαση. Αυτό που βγήκε είναι πως θα πρέπει να υπάρξει ακόμη λίγη υπομονή ώστε να βγει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και μετά να υπάρξει ξανά νέα συζήτηση. Αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι στη συνέχεια να πειστούν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι αγώνες από το 1 έως το τέσσερα. Αυτό γιατί δεν μπορούσε στη συνεδρίαση να βρεθεί τρόπος και για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος.