Τα φιλικά παιχνίδια του Α.Ο. Θήρας

Ο Α.Ο. Θήρας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζεται πως το φετινό πρωτάθλημα της Volley league γυναικών, “έσπασε” σε δύο ομίλους, ώστε οι ομάδες να μην επιβαρυνθούν οικονομικά σ’ αυτήν τη δύσκολη σεζόν που διανύουμε.

Οι ομάδες μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας τους, έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, ώστε να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια για το καλύτερο μοντάρισμά τους. Παρομοίως και ο Α.Ο. Θήρας μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ανακοίνωσε μία σειρά φιλικών αγώνων, τα οποία ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα της Σαντορίνης η οποία και φέτος έχει υψηλούς στόχους, θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ  την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα θα δώσει ακόμη έναν αγώνα με τον Πορφύρα.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο τουρνουά «Γιάννης Συμεώνογλου» και την Κυριακή 27 θα παίξει με τον Πανναξιακό.

Τέλος, ο Α.Ο. Θήρας θα παίξει σε ένα ακόμη τουρνουά στα Νομίκεια την Παρασκευή και το Σάββατο, 2 και 3 Οκτωβρίου, όπου θα συμμετάσχουν ακόμη ο Παναθηναϊκός, ο Πανναξιακός και ο Πορφύρας.