Στον Φοίνικα Σύρου ο Νίκος Ζαλμάς

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024 - 15:40
  • /   Eνημέρωση: 18 Απρ. 2024 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στα έμπειρα χέρια του Νίκου Ζαλμά περνάει ο Φοίνικα Σύρου, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλησε να κινηθεί άμεσα και να αρχίσει ο σχεδιασμός όσο πιο γρήγορα γίνεται, για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη συριανή διοίκηση και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζαλμάς όχι μόνο έχει πει το ΝΑΙ στην ομάδα της Σύρου, έχει προχωρήσει και το σχεδιασμό του ρόστερ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ήδη ο Φοίνικας έχει κλείσει οκτώ αθλητές και κάθε μέρα που περνά το ρόστερ ολοκληρώνεται.

Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ πως σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης με τον κ. Ζαλμά έχει παίξει ο γενικός αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς μετά το τέλος του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε την αποστολή του με επιτυχία, καθώς σε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κατάφερε να κρατήσει, έστω και με δυσκολία, τον Φοίνικα στα σαλόνια της Volley League.